Už v úterý odpoledne zaznamenala televize Prima velké množství negativních komentářů na sociálních sítích, když zveřejnila ukázku Alešova nepovedeného žertu. Negativních reakcí ale po odvysílání celého dílu bylo podstatně více. 

Zatímco na stránkách pořadu Prostřeno! mají ostatní soutěžící u svých profilů mezi 100 - 500 komentáři, youtuber Aleš Bejr už nasbíral komentářů přes 1600. Zpátky se nedrží diváci ani na sociálních sítích, kde televizi Prima obviňují z toho, že je soutěž zmanipulovaná a Aleš je tam nastrčený, aby dělal show a šrouboval sledovanost vzhůru. Další velká část diváků nechápe, jak se tam vůbec takový člověk mohl dostat. 

„Pořad o vaření? PRIMO! Raději tento pořad zruš, už se na to nedá koukat. Pro sledovanost, bych se ani nedivila, že by jim tam ten magor nac*cal do talíře. Styďte se, opravdu tohle nevysílejte. Prostřeno je už jeden velkej hnus! Bez úrovně, nekoukatelné," rozčiluje se na facebooku divačka Anděla. „Prima začíná být trapná, jako Soukup na Barrandově," píše další. 

Velká část diváků také často zmiňuje Bejrovo účinkování v pořadech právě na televizi Barrandov, kde se objevil třeba v Soudkyni Barbaře. „Vy lidi tady na něho nadáváte, je to herec! Oni to tam hrajou podle scénáře! Už si to uvědomte! Hrajou to, aby byla sledovanost," obviňuje televizi jeden z mnoha diváků. 

Televize Prima si je velké kritiky vědoma, ale zodpovědnost za jeden z nejšílenějších dílů přenechává na samotných soutěžících, jak Blesk.cz vysvětlila PR manažerka Prostřeno!, Klára Kotábová:

„Registrovat se do soutěže v pořadu Prostřeno! může každý. Pan Aleš Bejr stejně jako ostatní soutěžící řádně prošli castingem pořadu. A je pak jen na každém soutěžícím, jakou zvolí taktiku, aby soutěž vyhrál. Na kolik byla úspěšná extravagantní taktika pana Bejra, nechť diváci posoudí sami.“

Aleš se nakonec objeví v Prostřeno i ve středu. Od svých soupeřů dostal ale jasně vyznačené mantinely a najednou bude jako vyměněný. Soupeře bude poslouchat jako hodinky a psa nechá dokonce v autě. Ale ani tak nebude nouze o jeho "vtípky". 

VIDEO: Psychopat v Prostřeno: Co si vymyslí na středu?

Video
Video se připravuje ...

Psychopat v Prostřeno: Co si vymyslí na středu? FTV Prima

Fotogalerie
27 fotografií