I když to moderátorce Evě Decastelo jako rusovlásce velice slušelo, dost často musela pod svými fotkami na sociálních sítích číst komentáře jako například „tahle barva vám moc nesedne“, „díky ní máte divnou barvu pleti“ a podobně. Zrzavému odstínu Decastelo propadla na podzim loňského roku a pak už jenom zkoušela nejrůznější barevné varianty. Naposledy se světu předvedla s docela červenými kadeřemi, zdálo se však, že stále není spokojená. „Řeším teď změnu barvy vlasů, tak co navrhujete?“ ptala se před několika dny na instagramu.

Gordický uzel se ale rozhodla rozetnout včera. „Back to brown! Děkuji mému dvornímu kadeřníkovi za trpělivost s neustálou vlasovou změnou! Víte jak. Ženská neví, co chce, a nedá pokoj, dokud to nedostane,“ svěřila se známá herečka u fotky se svou (staro)novou barvou vlasů, za kterou nyní sklízí jenom samou chválu. „Konečně! A už si nedávejte jinou, tahle vám nejvíce sluší!“ shodují se její fanoušci. Je totiž rozhodně pravdou, že vzhledem k jejímu fototypu a výrazným zeleným očím vypadá s tmavšími vlasy mnohem více jako femme fatale.

U čokoládového odstínu tahle kráska ovšem skončit nehodlá, naopak naznačila, že se chystá další vlasový experiment! „Na červenec mám takový nápad…“ dodala tajuplně sexy moderátorka a maminka dvou dětí, dcery Zuzany (8) a syna Michaela (9). Že by se přece jenom rozhodla dosáhnout své vysněné blond? Její příznivci jsou svolní prakticky ke každé změně, kromě jediné: „Doufám jen, že to nebude dohola!“ zaříkával ji jeden muž v komentářích.

VIDEO: Eva Decastelo přiznala, že špatně odbourává alkohol

Fotogalerie
54 fotografií