Pohledný irský herec Colin Farrell se odjakživa toužil dostat do zářivého světa šoubyznysu. Po světlech ramp toužil tak moc, že se dokonce jako sedmnáctiletý přihlásil do konkursu pro novou chlapeckou kapelu. Členem (alespoň v devadesátých letech) populární kapely Boyzone se sice nestal, ale zase se mu naskytla příležitost vystupovat jako tanečník ve westernové show. A odsud to byl už jenom malý krůček k filmu.

Úspěšně vystudoval hereckou školu a záhy se mu zadařilo uchytit v Hollywoodu. Ve veleúspěšném filmu Tábor tygrů dokázal svůj talent, získal za svůj výkon nejednu cenu – a pak už se začal objevovat na velkém plátně po boku nejznámějších hvězd. S Tomem Cruisem (56) se objevil ve sci-fi Minority Report, s Brucem Willisem (64) si zahrál v dramatu Hartova válka, ztvárnil syna Angeliny Jolieové (43) v historickém filmu o životě Alexandera Velikého, a zahrál si v prvním díle Fantastických zvířatech po boku Eddieho Redmaynea (37) a Johnnyho Deppa (55).

V současné době se věnuje natáčení spíše nezávislých projektů, přesto se však naposledy objevil v nejnovější „hrané Disneyovce“ Dumbo Tima Burtona (60). Roli údajně přijal kvůli svému synkovi. Má mimochodem dva potomky, Henryho (9) a Jamese (15), a každého si pořídil s jinou maminkou. Staršího Jamese mu porodila modelka Kim Bordenaveová (47), mladšího Henryho herečka Alicja Bachleda-Curuśová (36).

Ani s jednou z nich ale Farrell nežije a za velkou louží má pověst nenapravitelného sukničkáře, jehož šarmu neodolala například zpěvačka Britney Spearsová (37), sexbomba Carmen Electrová (42), potížistka Lindsay Lohanová (32) nebo uznávaná herečka Demi Mooreová (56). Na veřejnost také před lety unikla i jeho soukromá nahrávka intimních hrátek...

V něčem se však přece jenom napravil – dlouhá léta totiž bojoval nejen s alkoholovou, ale i drogovou závislostí. Sám často prohlašoval, že pít alkohol začal už ve čtrnácti letech, a podle svých vlastních slov sám cítil, jak s každou flaškou umírá. V roce 2006 proto nastoupil na léčení a od té doby je z něj abstinent. Dokonce se tenhle někdejší postrach všech večírků s nosem od kokainu začal věnovat józe a zdravému životnímu stylu.

Minulý rok v dubnu sice opět skončil v léčebně, údajně pouze preventivně. „Colin dřel velmi tvrdě, aby zůstal střízlivý, ale potřeboval se opět svěřit do rukou odborníků, kteří mu v minulosti tolik pomohli. Leží na něm spousta zodpovědnosti, proto se rozhodl, že bude nejlepší, když na chvíli zmizí a nechá si pomoci,“ uvedl zdroj z hercova blízkého okolí pro Daily Mail.

VIDEO: Poslední film Colina Farrella v českých kinech: Dumbo

Video
Video se připravuje ...

Dumbo: Příběh létajícího slůněte s hvězdným obsazením! Falcon

Fotogalerie
37 fotografií