Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Megan byla muž! Změna pohlaví jí změnila život, podívejte se jak

3. června 2019 | 06:00

Megan bývala dříve mužem. Dnes byste ale nepoznali, že není ženou odjakživa. Změna pohlaví ji zbavila úzkostných stavů a zajistila jí spokojený život. Podívejte se na fotky, které porovnávají, jak vypadala dříve jako muž a jak vypadá nyní jako spokojená žena.

Megan si přála být ženou už od mala. V pouhých pěti letech záviděla stejně staré sestřenici, že je dívka. "Vždy jsem si více rozuměla s holkama. Bavilo mě líčení a lakování nehtů. Bylo jasné, že nejsem tradiční kluk," vzpomíná Megan. Na střední škole se ale snažila těmto myšlenkám nepodléhat. Začala cvičit a posilovat jako všichni její spolužáci. "Mezi lidmi jsem byla známá jako tvrďák. Měla jsem svaly a byla jsem přitažlivý chlap. Holky po mně letěly, jenže já jsem se doma potají líčila s parukou na hlavě."

Časem se ale Megan přestala věnovat sportu a začala hrát v divadle. Našla si prvního přítele a rodině postupně naznačovala, že s ní něco není v pořádku. V létě roku 2017 začala propadat silným depresím a pohrávala si s myšlenkou na ukončení života. Proto se na letní dovolené pokusila o sebevraždu – chtěla skočit z balkonu.

Toto gesto donutilo rodinu přijmout fakt, že Megan nechce být muž, a byl čas začít myslet i na trvalou změnu pohlaví. V srpnu téhož roku podstoupila Megan hormonální substituční terapii, která zajistila měkčí pleť, změnu hlasu a růst prsou. Po šesti měsících na sobě Megan pociťovala velké změny. A za pár dalších týdnů z ní/z něj byla žena se vším všudy. "Podívala jsem se na sebe do zrcadla a věděla jsem, že tohle je to, co jsem celý život hledala. Nyní se cítím skvěle," dodává nakonec spokojená Megan.

Autor: Adéla Ondroušková