Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jak reagujete na nevěru, když se provalí? Blíženci jsou agresivní, Ryby pláčou

/
  • (iStock)
    29. března 2024 ● 06:00

    Nevěra je jedna z nejhorších věcí, které se ve vztazích mohou objevit. Když jste zamilovaní a máte partnera, o kterém si samozřejmě myslíte, že s ním vydržíte na věky, může to být pořádný šok, když se najednou provalí jeho nevěra. Cítíte se zrazená, podvedená, pošlapaná, zneuctěná a nevěříte, že je to vůbec možné. Jenže takové věci se stávají pořád. Buďme upřímní, v dnešní době je bohužel spousta šancí své partnery podvést.

    Každé znamení zvěrokruhu ale nevěru snáší jinak, někdo reaguje vášnivěji, jiný dělá, že se nic nestalo. Jak reagujete na nevěru vy, podle svého znamení? Nebo jak byste zřejmě zareagovali, pokud se vám ještě nic takového nepřihodilo?

     

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Když se Berani dozví, že je partner podváděl, sdělí to všem svým přátelům a rodině. Jedině tak dokážou zvládnout nepříjemné pocity, které se zjištěnou nevěrou přicházejí. Když totiž řeknou všem, že je jejich partner podvedl, budou se cítit mnohem líp. A když budou mít příležitost, doslova to vytroubí ze střechy, jen aby to věděli všichni kolem. Chtějí totiž, aby je ostatní považovali za oběť a utěšovali je.

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Pokud někdo podvede Býka, sice mu to na oko odpustí, ale neměli byste tomu moc věřit. Pravdou je, že Býci chtějí, aby nevěrník viděl, že trpí, ale mají na to dlouhodobý plán. Jejich snahou bude zneužít slabá místa toho, kdo je podvedl, a ve finále mu ublížit. Svou hru hrají velmi chytře a není snadné je odhalit. Pozor na Býky, pokud jde o nevěru.

     

    VIDEO: Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to:

    Video
    Video se připravuje ...
    Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to. • .

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci se zdají být klidní a chladní, když se dozví, že je partner podvedl. Ovšem uvnitř jsou velmi agresivní a dokážou to dát pěkně najevo. Pokud podvedete Blížence, můžete očekávat, že vám klidně vyhodí všechny vaše věci z balkónu, protože nebudou chtít, aby jim i maličkost připomínala vaše fatální selhání. Podvedený Blíženec je jako šílené tsunami, pozor na něj!

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci budou chtít, aby všichni jejich přátelé věděli, jakého bastarda si hřáli na srdci. Pokud zjistí, že je jejich partner podvedl, z úst jim budou vycházet nejrůznější ošklivá slova a nebude je zajímat, jak moc tím druhým ublíží. Rak je po zjištěné nevěře totálně zlomený a zrazený, a tím, že bude vulgárně nadávat, se bude cítit o trochu lépe. Neexistuje žádný způsob, jak s nimi mluvit, když jsou naštvaní, takže je nechte vychladnout a pak se pokuste svou nevěru vysvětlit.

     

    VIDEO: Helen Stanku: Lidští upíři

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Lidští upíři • Videoredakce ženských titulů

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Pokud Lev zjistí, že jste ho podvedli, udělá vám ze života peklo. Odnese vše, co máte, včetně vašeho psa i kreditní karty. Lvi budou chtít vidět, jak trpíte, a moc dobře vědí, jak to udělat, takže to fakt bude bolet. Pokud jste tedy podvedli Lva, ujistěte se, že to nezjistí dřív, než odejdete.

     

     

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny se vás nejdřív zeptají, zda náhodou neprovedly něco, kvůli čemu jste je podvedli. Budou si myslet, že viníkem jsou ony a že ve vztahu dělaly špatné věci, proto jste jim byli nevěrní. Pozor ale, jsou jen velmi chytré a umí skvěle manipulovat. Až příště podvedete Pannu, a bude říkat, že je to asi jejich vina, myslete na to, že to zřejmě tak vůbec nemyslí. Pravdou je, že mají jen ošklivý plán, jehož protagonistou jste vy.

     

    VIDEO: Helen Stanku: Horoskop lásky a financí 2024

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Horoskop lásky a financí 2024 • Videoredakce ženských titulů

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy se budou snažit, abyste se cítili velmi špatně, pokud se nevěra provalí. Vzhledem k tomu, že tohle znamení je hodně o zábavě a vzrušení, budou se vám nejspíš vysmívat, když zjistí, že jste je podvedli. Pokud se tedy chystáte podvést Váhy, pak opatrně, protože si nakonec budete přát, abyste se radši nenarodili. Mužou vás zničit!

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři budou předstírat, že je všechno v pořádku a že se holt takové věci, jako je nevěra, stávají. Ale nevěřte jim, protože to říkají jen na oko, ve skutečně jsou Štíři velmi pomstychtiví a udělají všechno proto, abyste pocítili, jak moc jste jim ublížili. Raději se s nevěrou nesvěřujte, lepší je mlčet a dělat, že nic.

     

    VIDEO: Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství?

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství? • Videoredakce ženských titulů

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Pokud podvedete Střelce, pak na ně můžete raději hned zapomenout. Není šance, že s vámi bude Střelec po nevěře chtít mluvit, natož dál chodit nebo žít. Podvedený Střelec je ochoten okamžitě podat žádost o rozvod, protože nevěra ho dokáže zranit a citově rozbít. Jsou velmi emocionální, takže od vás raději odejdou, než abyste je viděli plakat.

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi jsou velmi tvrdohlaví, a když je podvedete, jen těžko je přesvědčíte, že to byl úlet, kterého litujete. Je obtížné dál pokračovat, a i když nemají v plánu se vám za nevěru pomstít, budete mít pocit, že se vás snaží vymazat ze svého života.

     

     

    VIDEO: Magie zrcadel: Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    Magie zrcadel: Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři se doslova vyděsí, když zjistí, že je partner podvedl. Je to doslova šok. Ovšem poté, co jim naplno dojde, že jste jim byli nevěrní, potichu si sbalí svoje věci a odejdou z vašeho života. Nikdy nebudou dělat žádné scény, nepřipraví vám žádná dramata, prostě je už nikdy nespatříte.

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby jsou velmi emocionální, takže dlouhé týdny budou plakat a přemýšlet, jak je možné, že právě vy jste jim byli nevěrní. Vždyť jste byli takový skvělý pár! Chce to čas, ale poté, co si uvědomí realitu, dojde jim, že vztah je zřejmě u konce a raději se obklopí pozitivními lidmi. Teprve pak budou skutečně šťastné.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz