Bára Kodetová neměla vyloženě nadváhu, ale trápily ji problematické partie a oteklý obličej. Najela tedy na proteinovou dietu, kterou často drží i její kolegyně Mahulena Bočanová, a neskutečně prokoukla.

"Mám sedm kilo dole a už se nechci vrátit na tu váhu předtím. Je to nejenom o stravě bez cukru, ale hlavně o hlavě. Musíte si uvědomit, že to děláte pro sebe a ne pro okolí, a jde to samo. První dva týdny jsem se trápila a říkala si, že to nedám, ale pak se to zlomilo a teď mi to odlehčené stravování vyhovuje," svěřila se Blesk.cz herečka.

I přestože nesmí sacharidy, tak své dcery doprovodila do známé pražské zmrzlinárny, která je známá tím, že se tam rozdává zmrzlina za dobré vysvědčení. "Sladké přenechám holkám, ale když tady bude jen ovocná nebo mléčná zmrzlina, tak si klidně dopřeju," dodala Bára. Ta se teď rozhodla, že se naplno bude věnovat divadlu.

"Myslím, že nastal čas, abych tomu dala vše. Mám už nějaké nabídky, tak se na novou éru moc těším," pochlubila se dcera herce Jiřího Kodeta (†67), který byl nezapomenutelný ve snímku Pelíšky.

VIDEO: Bára Kodetová, dcera Jiřího Kodeta: Táta má vlastní minci!

Video
Video se připravuje ...

Bára Kodetová, dcera Jiřího Kodeta: Táta má vlastní minci! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
16 fotografií