Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policistka Jana zemřela po těžké nemoci: Zůstaly po ní dvě dcerky, kolegové na ně vyhlásili sbírku

ilustrační foto
ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
5. června 2019
20:01

Je jim teprve deset a dvanáct let, už ale musí vyrůstat bez maminky. Dvěma dívenkám po krátké těžké nemoci zemřela maminka Jana - policistka z Karlovarského kraje. Její kolegové na oblíbenou pracovnici vzpomínají pouze v dobrém a rozhodli se dvěma osiřelým dětem pomoci finanční sbírkou. Podpořit je můžete i vy.

Solidaritu policejního sboru ukázali po smrti své kolegyně Jany příslušníci Karlovarského kraje. Jana - policistka z Chebu - zemřela 15. května po krátké, těžké nemoci v domácí péči. U policie pracovala od roku 2002.

"Byla to spolehlivá, přátelská, usměvavá a vstřícná kolegyně, která svým přístupem k plnění služebních povinností i přístupem k životu byla příkladem pro mnohé z nás," popsali policisté na stránkách Nezávislého odborového svazu Policie České republiky.

Právě ten uspořádal veřejnou finanční sbírku pro pozůstalé a to dcery Veroniku (10 let) a Markétu (12 let). "Máme velkou vůli pomoci oběma dcerám, které budou nadále vyrůstat bez maminky. Pokud je vůle, je i cesta, a cestou je právě tato sbírka, kterou můžeme všichni společně oběma dívkám pomoci," dodali policisté.

Pomoci dvěma osiřelým holčičkám můžete i vy - a to na transparentním účtě: 4200555535/6800 s variabilním symbolem 273220. Sbírka bude ukončena k 31. červenci.