O tom, že má Silvia Petöová zdravotní problémy, si prý šuškali i vrabci na střeše. Podle magazínu Pluska.sk měla herečka Sivia Petöová trpět rakovinou prsu již od roku 2012, kdy se ostatně stáhla z veřejného života. S těžkou chorobou tedy statečně bojovala dlouhých sedm let.

A přestože to byl boj, který se nedal vyhrát, ona se před svým okolím chovala tak, jako kdyby se vůbec nic nedělo. Nadále se snažila vídat se svými přáteli – byť těm bylo podezřelé, že do společnosti nosí už jenom paruku a nikdy nesundává velké sluneční brýle…

Až poté, co Petöová začala rušit všechny návštěvy a různá setkání, začali lidé kolem ní tušit, že je něco opravdu hodně v nepořádku. Nikoho ovšem nenapadlo, že se její stav natolik zhoršil, že se neobešla bez silných léků a velice trpěla!

„Poslední dobou už nevycházela vůbec z bytu, nemoc ji připravila o všechny síly,“ svěřil se Plusce zdroj blízký tragicky zesnulé herečce a dabérce. „Poslední týden byl pro ni úplně nejtěžší. Silvia měla obrovské bolesti a rodina to už snášela velice těžko…“

Po sympatické herečce, kterou mohli diváci vídat kromě televizních pořadů typu Láskanie nebo L.O.V. E. také na prknech Slovenského národního divadla a v Trnavském divadle, zůstal syn Filip (19) a manžel Marian Varhaník.

Smutek nad jejím náhlým skonem vyjádřila i TV Markíza, kde Silvie zářila v seriálu Ordinace v růžové zahradě: ,,Televize Markíza vyjadřuje upřímnou soustrast rodině a všem blízkým. Jsme hluboce zasaženi nečekaným odchodem naší kolegyně a pro mnoho lidí z televize i přítelkyně. Ať odpočívá v pokoji,“ citoval mluvčí televize Nový Čas.

Fotogalerie
11 fotografií