Přestože byla pěnice Lily Allenová na počátku svého vystoupení v jednom z nejlidnatějších měst Ameriky oblečená ve slušivém růžovém sáčku s vyšitými barevnými ornamenty, ve chvíli, kdy ho se slovy, že je jí v něm příliš velké horko, odhodila, nestačili její mužští fanoušci zírat. Pod ním měla totiž pouze průsvitné tílko, které toho mnoho nezakrývalo! Interpretka populárních popových hitů F*ck you nebo Smile tak opět všem názorně předvedla, že podprsenka je pro ni sprosté slovo a rozhodně ji v jejím šatníku nenajdete.

Vzorem na svém kalhotovém kostýmku se Allenová o něco později pochlubila na instagramu. Na této sociální síti totiž sdílela detail výšivky s popiskem „tyhle věci jste možná přehlédli, zatímco jste zírali / byli zaujati mým poprsím“. Byla v tom vlastně výčitka, jako kdyby to byla vina jejích diváků, že se krátce poté, co vyběhla na pódium, svlékla a nikomu nedopřála pohled na svůj promyšlený a propracovaný outfit.

Starší sestra herce Alfieho Allena (32), známého ze seriálu Hra o trůny, to ale patrně myslela jenom jako další provokaci. Tato zpěvačka, která mění barvu vlasů jako chameleon, je ostatně proslulá svou kontroverzí: nedávno například přiznala, že si během svého turné (a v době svého - na první pohled dobře fungujícího - manželství s výtvarníkem Samem Cooperem) zaplatila za sex se ženou. Dalo by se přitom očekávat, že po třicítce už dostane rozum a stane se příkladnou maminkou svým dvěma dcerám Marnie Rose (6) a Ethel (7) a ne že bude pořád všem ukazovat své „lentilky pod kobercem“.

VIDEO: Lily Allenová - Not Fair346814:gallery:true:true

Fotogalerie
48 fotografií