Co Gotta tak rozčílilo? Drobného příspěvek do nové knihy Náš Karel, kterou jsme v edici Blesk Extra vydali u příležitosti blížících se zpěvákových 80. narozenin. Rozhovory do ní poskytlo 17 Gottových přátel, Drobný mezi nimi. A mluvil mj. i o tom, proč se před časem s Karlem rozkmotřili. 

Za prapůvodce sporu v knize označil Slavíkova bývalého řidiče Oldřicha Havránka (†78), letitého partnera Gottovy sestřenice Hanky. „Olda mi přísahal, že Ivana Karla mlátí a že jsem jedinej, kdo s tím může něco udělat. Tak jsem podle toho reagoval,“ vysvětluje v knize Drobný dávný konflikt, který byl nakonec zažehnán.

Tuto informaci nejprve vyvracela Havránkova rodina a nakonec i Gott sám prostřednictvím ostrého prohlášení své mluvčí Anety Stolzové (37): „Jste pro něj největším zklamáním v životě. Jak si vůbec můžete dovolit poskytnout Blesku rozhovor do knihy, kde lžete? Sám moc dobře víte, že například informace o tom, že Ivana mlátí Karla, je nehorázná a sprostá lež!!!“

Drobný v knize také sděluje, že slova o mlácení byl pouze Havránkův úmysl, jak ublížit Ivaně, neboť právě ona se zasloužila o to, že Karel se s ním jako s řidičem rozešel. „On jí Olda nemohl zapomenout, že ho vyhodila. Byla to od něj msta,“ spekuluje Drobný. Ivanu podle něj naštvalo Oldovo prohlášení, že „jestli si Karel myslí, že ty jejich fracky bude vozit na hodiny, tak ne.“

Gott ale nyní ústy své mluvčí vzkázal bývalému kamarádovi, aby neurážel jeho rodinu a přestal na něm parazitovat! (viz box Mluvčí píše Drobnému). Bělovlasý zpěvák ovšem trvá na svém. „Mě to velice mrzí, že jsem tohle jako vypustil, ale bylo to na základě toho, že jsem to slíbil, že se takhle postarám. A Olda se dneska nemůže bránit, ale říkám, že toto mi řekl, a mám na to i jiný svědky,“ vysvětloval v primáckém TopStaru. „Jsem až do pondělí na dovolené ve Španělsku. Až se vrátím, poradím se s právníkem, protože mám plné zuby nařčení, že se na Karlu Gottovi přiživuju,“ napsal zpěvák také Blesku. 

„Přísahám na své děti, že mi Olda Havránek řekl, že Ivana Karla mlátí. Ano, je chudák po smrti, ale to nic nemění na skutečnosti, že to tak bylo. Karel mi na poslední schůzce řekl, že byl Olda asi naštvaný, protože po dvou bouračkách dostal výpověď,“ dodal Drobný.

Celá zpráva Anety Stolzové Drobnému:

Dobrý den pane Drobný, Karel Gott Vám vzkazuje, že je Vámi naprosto zhnusen a chce se mu z Vás zvracet. Extrémně lituje toho, že si Vás pozval domů, do svého soukromí. Jste pro něj největším zklamáním v životě. Jak si vůbec můžete dovolit poskytnout Blesku rozhovor do knihy, kde lžete? Sám moc dobře víte, že například informace o tom, že „Ivana mlátí Karla", je nehorázná a sprostá lež!!! Jak mimochodem potvrdila i Oldova letitá partnerka a sestřenice Karla Gotta, Hanka.

Sama řekla, že Olda nikdy doma před Hankou, natož před Vámi, neřekl na Ivanu nic zlého ani kritického, takže by Vám těžko mohl přísahat, že ho Ivana mlátí. Pokud by měl pan Havránek jakékoli pochybnosti, či obavy o Karlu Gottovi, zcela jistě by je věděla právě paní Hanka. Je proto naprosto nechutné, že si do pusy berete zesnulého Oldu Havránka, který se už nemůže proti Vašim lžím bránit. Přestaňte se už konečně přiživovat a parazitovat na Karlu Gottovi a urážet a ubližovat jeho rodině, zejména Ivaně, kterou jste svou lží opět zostudil.

Vy sám nejlíp víte, proč Vám kdysi pan Gott řekl, že si Vás nadobro maže z telefonu a že s Vámi už nechce mít nic společného. Poté onemocněl, Vy jste se ho snažil kontaktovat, a protože neúspěšně, celé jste to hodil na Ivanu a do bulváru tvrdil, že na Vás Ivana křičela do telefonu i přesto, že dobře víte, že jste si spolu nikdy v životě netelefonovali. Což jste naposledy na návštěvě u Gottových osobně přiznal.

Vaše neustálé vytrubování soukromých informací z rodiny Karla Gotta do bulváru bohužel přimělo pana Gotta změnit jeho původní rozhodnutí pozvat Vás na jeho soukromou oslavu narozenin. Karel Vás tam nechce vůbec vidět!!! Pan Gott Vás skutečně nepotřebuje k tomu, aby se o něm v médiích psalo. A klidně tuto zprávu můžete poslat do Blesku, aby věděli, jak se věci mají. A nebo ještě lépe, tentokrát ji zašlu já.

Kniha v prodeji od tohoto pondělí 3. června za 59 Kč!

Objednat si ji můžete i na internetu.

5739835:gallery:true:true

VIDEO: Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou

Video
Video se připravuje ...

Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou David Turek

Knihu Náš Karel si můžete jednoduše objednat i na internetu >>>ZDE<<<.

5739835:full:true:true

Fotogalerie
38 fotografií