Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nejasná smrt dívky (†18) na parkovišti: Noc strávila s výrazně starším mužem

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: ital - 
7. června 2019
11:10

Ve čtvrtek ráno zemřela na parkovišti v Bánské Bystrici na Slovensku teprve 18letá dívka. S největší pravděpodobností její smrt způsobilo předávkování neznámou toxickou látkou. Podle informací deníku Nový Čas se mohlo jednat o pervitin. Noc předtím prý dívka strávila u výrazně staršího muže (46).

Za nejasných okolností zemřela ve čtvrtek na parkovišti v Bánské Bystrici sotva plnoletá dívka. Nad její smrtí visí množství otazníků. Auto, v němž skonala, stálo ještě ve čtvrtek odpoledne na parkovišti a nacházela se v něm i peřina. Dívka prý byla na návštěvě u svého známého v nedaleké obci. V ranních hodinách se jí mělo náhle udělat zle.

Muž ji naložil do auta a vezl do nemocnice. „Během cesty telefonoval na linku 112 s tím, že jim popsal situaci a žádal sanitku, aby mu přijela naproti, přičemž se střetli na parkovišti na Mičinské cestě, kde však už žena nejevila známky života,“ popsala situaci bánskobystrická policejní mluvčí Petra Kováčiková.

Na místo tragédie dorazil přivolaný soudní lékař. Ten nařídil, aby byla provedena pitva. Přesná příčina smrti mladé ženy bude známa až po jejím vykonání.

nika70 ( 11. června 2019 00:25 )

"Výrazně starším" jsem čekala aspoň 70!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání