Před necelými dvěma týdny nastoupil do vězení její bývalý muž Tomáš Řepka mimo jiné i kvůli falešným pornoinzerátům, kterými se snažil poškodit právě Vlaďku. Do toho musí krátkovlasá brunetka v jednom kuse poslouchat i spekulace o tom, že jí právě zkrachoval vztah s mladším partnerem Michalem Gulašim (32).

Ovšem Erbová se z toho nehroutí a naopak se raději vrhla do práce. V týdnu se dokonce objevila na otevření brněnské kulturní památky, Paláce Jalta. Ačkoliv se dnes už živí především jako kosmetička, opět si střihla roli modelky po boku Veroniky Chmelířové (32) a Karolíny Mališové (22). Prezentovaly známé značky, jako je Guess, My pled nebo Note. Vlaďka se s tím následně chlubila i na sociální síti.

 

Kromě módní přehlídky ale návštěvníky znovuotevřené památky, která se objevila i v dnes již kultovním filmu režisérky Věry Chytilové (†85) Dědictví aneb Kurvahošigutntag, čekal i další program – zazpívali Dara Rolinsová (46) a Michal David (58), zatančila skupina Magic Free Group a celou akci moderovala dvojice moderátorů – Libor Bouček (38) a Leoš Mareš (43). Účastnil se také herec Bolek Polívka (69).

Na závěr slavností party licitátor Zdeněk Joukl vydražil dres legendy Martina Erata (37), kapitána extraligového hokejového družstva HC Kometa Brno. Vydražená částka dosáhla 250.000,- Kč. Výtěžek byl rovným dílem věnovaný Nadačnímu fondu Kometa, který pomáhá dětem s diagnózou autismu, a Nadačnímu fondu dětské onkologie KRTEK.

„Jsme rádi, že se rekonstrukce povedla v tak rychlém termínu a tolik lidí přišlo na slavnostní otevření. Pevně věříme, že právě na bohatou historii Palác Jalta do budoucna naváže. Chtěli bychom, aby Palác Jalta byl pro Brňany a návštěvníky Brna opět místem, které budou rádi navštěvovat a které bude spojovat,“ pronesl majitel Jalty Richard Saliba a z otevření Paláce měl velkou radost i Libor Bouček. „Za poslední roky se Brno zcela nenápadně pražskou optikou zapsalo na světovou mapu zábavy. New York Times akcentovaly brněnskou barovou scénu, které v Evropě jen těžko bude hledat konkurenci. Je skvělé, že se vrací i Jalta. Místo až magické pro naši a starší generaci. Místo, které ožívá s historií konce milénia a energií 21. století,“ vysvětloval.

Palác Jalta

Je to funkcionalistická budova postavena v letech 1928 – 1929 podle návrhu architekta Josefa J. Polívky. Jedná se o dvojdílný pětipatrový funkcionalistický víceúčelový dům. V jeho dvou suterénních podlažích se původně nacházelo kino Bio Moderna a restaurace. V přízemí byla obchodní pasáž, v prvních dvou patrech kanceláře a obchodní prostory, ve třech nejvyšších patrech pak obytné prostory.

Hned v roce 1929 zakoupilo budovu mezinárodní hnutí Křesťanského sdružení mladých žen (YWCA), které v horních patrech původně zamýšlelo zřídit ubytovnu pro ženy a dívky. Od roku 1934 vlastnil budovu stát. Po roce 1989 přešla pasáž do soukromého vlastnictví a často střídala vlastníky i provozovatele.

V roce 2006 získalo budovu město Brno. Ukázalo se, že její stav vyžaduje nákladnou rekonstrukci, která bohužel nebyla zrealizovaná. V roce 2016 koupila Palác Jalta brněnská společnost Premiere properties s.r.o., která se rozhodla budovu citlivě rekonstruovat a navrátit ji původnímu účelu, což se stalo právě ve středu 5. června.

VIDEO: Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem!

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
31 fotografií