Ačkoli se z příspěvku na instagramu zdálo, že Tereza Voříšková se svým přítelem Matyášem Rambou ještě cestují po Jižní Americe, opak byl pravdou a dvojice už byla doma a připravovala se na další pracovní povinnosti. Oběma bylo jasné, že by Terezino bříško už neuhlídali, proto šli s radostnou zprávou ven.

Jaké to bylo překvapení, když se pak dvojice objevila na filmovém festivalu Mental Power Prague. Terezino bříško, které si všichni chtěli pohladit, bylo v centru pozornosti. Ale krom něj i ortéza jejího partnera, který na akci přihopsal o dvou francouzských holích.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

🖤 @matyasramba 🖤 O TOBĚ SNÍM O čem sní pán, kterej sedí v suchý poušti u pneumatiky, hlavu skloněnou a na ní ruce? Viděla jsem ho dnes z autobusu. Za ním Andy. O čem sní lidi ze slamů? O čem sní ti, co tady v poušti sází stromy? O čem sní můj evropskej kluk zachumlanej v mikinách vedle mě? O čem sní peruánská paní na podpadkách? O čem sní řidič, kterej jel tak rychle, že jsme ten autobus stihli? O čem sní bohatí žijící v uměle vybudovaným zeleným městečku uprostřed suchý Limy? Jak dlouho ho budou moct zavlažovat? O čem sní lidi v horách? O čem sní chlapeček prodávající na náměstí sušenky? Dal jsi mu 2 soles a sušenku sis nevzal. Nikdy nezapomenu jak se usmál. O čem sní zpocenej stopař na rozpálený silnici uprostřed pouště. Kam jede? O čem sním já? O čem sní člověk? O čem sní kontinent? Sní majitelé řetězců? Chtěli unifikovat svět? Ví, že za dvanáct let končíme? Kam až tahle chamtivost povede? Každej z nás má miliardy snů. Každej je jinej, ale všechny jsou stejný. Chtěli jsme kouřící planetu? Můžeme jí ještě zachránit? Já sním o tom, aby ses narodil, abys byl zdravý, abys měl co dýchat a co pít. Abys byl obklopenej přírodou. Sním o světě. O tobě a o světě. Ano. Budeme rodina. Láska je!

Příspěvek sdílený Tereza Voriskova (@tereza.voriskova),Čen 7, 2019 v 4:50 PDT

Ke gratulantům slavných jmen jako Marie Doležalová, Jitka Čvančarová, Ester Geislerová, Jana Plodková, Erika Stárková, Jitka Schneiderová či Andrea Kerestešová, které jásaly pod Terezčiným příspěvkem na instagramu, se tak na festivalu přidali další kolegové jako například Marek Taclík či Vojta Kotek.

Fotogalerie
20 fotografií