Slovenská Miss z roku 1999 Andrea Verešová neztratila nic na půvabu ani dvacet let po svém triumfu v soutěži. I před čtyřicítkou je hvězdou módních přehlídek a postavu má jako lusk. Jak ale sama přiznává, tak jednoduché to není.

„S přibývajícím věkem už na sobě musím víc pracovat. Samo už to nejde. Cvičím jógu, chodím si zaplavat a do fitka, už jsem si na to zvykla a je to pro mě takový způsob odreagování," prozradila slovenskému deníku Nový čas sexy modelka.  

I nejkrásnější modelky na světě občas využijí šikovných ručiček plastických chirurgů, aby trošku pozastavily čas. Kdo by ale čekal, že bude Verešová o plastických operacích mlžit a chodit okolo tématu po špičkách, pletl by se. Modelka totiž s plastikami rozhodně žádný problém nemá. 

„Já si myslím, že ta doba už pokročila tak daleko, že asi úplně zaostat a vyhýbat se všem možnostem by bylo skoro hloupé. Ale každopádně jsem pro co největší přirozenost, nic v životě se nemá přehánět," rozpovídala se Verešová. 

V současné době sice plastiku dle svých slov nemá, ale estetická medicína jí cizí není. „Je to taky o tom, že si dá člověk vybělit a vylepšit zuby nebo poupravit oči, pokud má někdo vadu, ta medicína v oblasti estetiky už pokročila tak daleko, že pokud je něco přínosné a stále v rámci mezí, tak je asi fajn, pokud na to máme, živí nás to, tak to využít. Takže se určitě budu dívat," řekla se smíchem dvojnásobná maminka. 

 „Ale zatím mám vrásky, hýbu čelem, miminku mám až moc velkou. Zatím to nechávám ještě přírodě, ale nevyhýbám se ničemu," dodala pro Nový čas Verešová.

VIDEO: Andrea Verešová prozradila, jak svádí svého manžela! 

Video
Video se připravuje ...

Andrea Verešová prozradila, jak svádí svého manžela! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
69 fotografií