O tom, jak postupuje léčba Týnuš Třešničkové, pravidelně informovala. Zatímco Týnuš si neustále stýskala po domově a těšila se na návrat do Česka, její přítel byl v médiích podstatně méně optimistický. Když se například chlubila, jak dobře se jí hojí krk po odstranění jizvy, on vzápětí přišel s prognózou blíže neurčených komplikací. Počátkem června ovšem tehdejší partner Blesku prozradil, že si Týnuš už začíná balit kufry. „Domů by se měla už brzy vrátit, je to otázka několika týdnů. Letím pracovně do Číny a až se vrátím, tak už by měla být doma,“ tvrdil.

A skutečně, neuplynuly ještě ani dva týdny a Týnuš se už chlubí na sociálních sítích momentkou od bazénu! A není ani pochyb o tom, že je to skutečně bazén u ní doma. Nejenom kvůli popisku u fotky, ale i podle snímků, které sdílela na svém instagramu již dříve. A její první slova v domácím prostředí? „Relax DOMA! Asi netřeba dalších slov… Konečně!“ libuje si brunetka a neopomněla ani hashtag, který nejspíše nejlépe charakterizuje její současnou náladu, tedy „sooooo happy“ (což česky znamená „taaaaaak šťastná“). Na fotce toho ze sebe jako obvykle příliš mnoho neukázala, vlastně jenom nožky ponořené ve vodě a veliký klobouk, podle šátku, který je pod kloboukem jasně patrný, je ale poznat, že si ještě stále musí dávat veliký pozor na svou sežehnutou pleť.

Nyní ji pravděpodobně budou čekat další plastiky, co by jí měly vrátit krásu, o kterou přišla během onoho tragického incidentu v Istanbulu, nicméně to už bude doma, kde bude mít kolem sebe jako oporu své nejbližší, ne ve špitále x kilometrů daleko od milující rodiny. Všechny ty bolestivé zákroky, jako když jí byly do jizev vpichovány injekce, už má nejspíš za sebou, a teď už snad půjde jenom o kosmetické drobnosti. Jakožto youtuberka se ostatně živila svým obličejem, dost často komentovala kosmetiku nebo hodnotila oblečení…

Ke zranění půvabné Týnuš došlo minulý rok při gastronomickém představení v restauraci slavného kuchaře Nusreta Gökceho přezdívaného Salt Bae, který se proslavil excentrickým a notně dramatickým stylem sypání soli na své jídlo. Během barmanské ohnivé show však došlo naprosto nečekaně k výbuchu, a byla to právě Týnuš, do níž se tehdy zakously nelítostné plameny… Nyní to ale vypadá, že již brzy bude křehká brunetka natolik fit, aby ukázala světu celou svou (samozřejmě uzdravenou) tvář. Rozhodně jí k tomu držíme palce!

VIDEO: Děsivé video popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru!

Fotogalerie
39 fotografií