Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Smrt nejvíce sexy hráčky (†26) pokeru světa: Zabil ji zásah elektřinou v koupelně!

Autor: shp - 
13. června 2019
20:10

Byla nesmírně krásná a chytrá k tomu. Svět ji znal jako nejvíce sexy hráčku pokeru světa. Svůj um s kartami už ale nikomu nepředvede. Nádherná Ruska Lilija Novikova (†26) byla nalezená mrtvá ve svém moskevském bytě. Podle všeho ji zabil elektrický proud.

Už na základní škole platila za matematického génia. Na prestižní ruské univerzitě získala později dokonce diplom prvního stupně z inženýrství. Průmyslové společnosti se o ni předháněly, ale ona se nakonec stala slavnou hráčkou reálného i online pokeru.

Měla i vlastní oděvní značku

Lilija byla tak hodně úspěšná a krásná, že se stala známou osobností internetu. Na Twitchi často živě vysílala, jak hraje online poker. Dokonce později založila vlastní oděvní značku s pokerovou tématikou. Jenže ani všechna sláva a peníze světa ji nedokázaly zachránit před smrtí.

Když se rodiče Liliji nemohli své dceři dovolat, zalarmovali souseda. Ten našel mladou ženu bez známek života ležet v koupelně na podlaze. Přivolaní záchranáři jí už pomoci nedokázali. Vše přitom nasvědčuje tomu, že smrt krásné hráčky pokeru byla děsivá nehoda.

Zabila ji elektřina z fénu na vlasy

Během prvního ohledání těla ženy byly nalezeny stopy po zranění od elektřiny,“ uvedla podle britského listu The Sun Ruská vyšetřovací komise. Liliju nejspíš zabil elektrický proud z fénu na vlasy. Některé zprávy z Ruska hovoří o tom, že přístroj byl poruchový a závadný.

Doufám, že se Lilija objeví online a řekne, že je naživu. Nemůžu uvěřit, že je tak hodná a bystrá osoba pryč. Vždy si budu pamatovat, jak se smála. Je to pro mě těžká ztráta,“ prohlásil velký fanoušek hráčky Sergej Beloglasov.

antismejd ( 13. června 2019 20:20 )

Matematický génius a skvělá inženýrka...se zabije vadným fénem...
Kam na ty ptákoviny chodíte ??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání