Hvězda seriálů V.I.P. vraždy, Modrý kód anebo pěvecké soutěže Tvoje tvář má známý hlas se ke »skoku do chomoutu« rozhoupávala několik let. Ale už v době narození jejich potomka v listopadu 2016, se netajil tím, že si dovede představit Frösslovou, která před ním randila s Vojtou Dykem (33), jako svou ženu. A teď se konečně dočkala!

V sobotu 15. června 2019 zpečetili svou lásku i »papírově«. „Je to naše soukromí,“ nechtěl ani jeden z novomanželů nic komentovat. Svatba se konala jen v kruhu rodiny a nejbližších přátel, mezi něž patří třeba Lenka Zahradnická (34), herečka známá jako sestřička »Veverka« z Ordinace v růžové zahradě.

Tedy ze seriálu, do něhož od léta nastupuje jak Markéta, tak i Patrik! V seriálové Kamenici dokonce budou hrát manžele. Jsou tak svoji jak ve skutečnosti, tak před kamerou!

Děrgel, který se ještě před hereckou kariérou pokoušel prorazit i jako hokejista, o sobě tvrdí, že je romantik a dokáže hodně vzplanout i v soukromém životě. Narození syna nebyla náhoda, miminko prý plánovali. „Já jsem rodinnej typ, takže jsem si přál vždycky spoustu dětí a velkou šťastnou rodinu,“ netají se hrdý otec.

VIDEO: Děrgel v Muzzikantech: Sexuální scény byly příjemným zpestřením natáčení!

Video
Video se připravuje ...

Děrgel v Muzzikantech: Sexuální scény byly příjemným zpestřením natáčení! David Turek, Jan Jedlička, záběry z filmu: Youtube / Petardaproduction

 

Fotogalerie
33 fotografií