Herečka Denise Richardsová v devadesátých letech platila za sexsymbol. I filmové role, které jí byly přidělovány, byly samé femme fatale, ať už šlo o statečnou vesmírnou pilotku ve sci-fi Hvězdná pěchota, sexy lesbičku v eroticky laděném thrilleru Nebezpečné hry, nebo odvážnou vědkyni v bondovce Jeden svět nestačí. Postupem času se ale její krása začala vytrácet, podobně jako začala upadat její herecká kariéra, a ona se pustila do boje s prvními vráskami pomocí plastických operací. Na nějaké té úpravě povislých očních víček by nemuselo být nic špatného – kdyby ovšem zůstalo pouze u toho!

Denise Richardsová se totiž před pár dny ukázala během Monte Carlo TV Festivalu na červeném koberci, kde společně se svými hereckými kolegy propagovala nové díly nekonečné »mýdlové opery« Báječní a bohatí. A všechny svým podivně opuchlým obličejem vyděsila. Zdá se, že to tahle herečka notně přehnala s plastikami. Nateklé tváře navíc vypadaly, že někdejší Bond girl si je nechala vyplnit – a nějak jí to nesedlo. Ještě v lednu přitom Richardsová vypadala naprosto báječně, jak se ostatně můžete přesvědčit i v naší galerii...

Že by za nečekanou změnou jejího zevnějšku mohl pouze spokojený manželský život a ona ve skutečnosti jenom nabrala pár kil? V době, kdy Richardsová žila po boku hvězdy Dva a půl chlapa Charlieho Sheena (a následně si musela nechat líbit jeho výhrůžky po rozvodu), byla tak vychrtlá, až málem působila jako oživlá mrtvola. Hodně se tehdy spekulovalo nad tím, zda netrpí nějakou poruchou příjmu potravy.

Lásku a pevné zázemí však nalezla po boku herce Aarona Phyperse (46), s nímž vychovává všechny své děti, tedy dcery Sam (14), Lolu Rose (13) a Eloise (7). Loni v září navíc herečka s partnerem své vzájemné city zpečetili snubními prstýnky a zdálo se, že vedle muže, jenž je dokonce ochotný adoptovat její dcery, znovu nalezla sama sebe. 

VIDEO: Ex Bond girl Denise Richardsová v Česku: Co si tu nejvíce zamilovala?

Video
Video se připravuje ...

Ex Bond girl Denise Richardsová v Česku: Co si tu nejvíce zamilovala? FTV Prima

Fotogalerie
56 fotografií