Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Velký horoskop na červenec: Býky čeká plodné období, Střelci potřebují dobít baterky

/
  • (shutterstock.com)
    30. června 2019 ● 06:00

    Horké dny u vody nebo dovolené v zahraničí pro vás chystají ideální příležitosti pro nové známosti i zážitky. Čekají vás nezapomenutelné okamžiky i chvíle smutku. Podívejte se, na co se můžete těšit ve slunečném červenci!

  • 1.

    Beran

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Berani, začátek prázdnin je dostatečným příslibem úžasného programu! Po náročném červnu se dočkáte změny k lepšímu v mezilidských vztazích. Pracujte na své emocionální inteligenci, nebojte se ukázat své slabé stránky a přiznat, že se vám něco nepovedlo. Především v rodině a partnerském vztahu to přinese změnu k lepšímu. Od 23. s vámi soucítí sám Manitou, díky čemuž si začnete užívat života plnými doušky.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, čeká vás mentálně plodné období, kdy se radujete z jednoho nápadu za druhým. Samotný start měsíce zasvěťte financím, později budete excelovat v oblasti komunikace. Do vínku máte dánu spíše pohodlnější povahu, v prvních dvou dekádách ale převládá touha pohybovat se a být aktivní. Kněžka lásky slibuje setkání se zajímavou osobou, ani kariéra nezůstane s příjemnostmi pozadu. Budete v jednom kole.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Blíženci, pokud byste měli zvolit červencový totem, bylo by to ztělesnění mentální čilosti. Merkur ve spolupráci s Marsem probouzí bystré myšlení a přináší zvýšený impulz pro intelektuální činnosti. Jste neskutečně zábavní, přicházíte se zajímavými informacemi a ve společnosti jste úžasnými společníky. Pracovní úspěch se slibuje hned zkraje měsíce. Také cestování má od 5. července zelenou. Hurá za odpočinkem.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Začátek prázdnin dá vyniknout vaší jedinečnosti. Sice neprahnete po pozornosti, ale hvězdy stáčejí zrak okolí k vaší maličkosti. Sám Manitou spolu s kněžkou lásky dopřávají vaší maličkosti kouzlo osobnosti, díky němuž se stanete miláčkem celé společnosti. Pryč s ostychem, máte být na co pyšní. Nejsilnější zbraň Raků se momentálně skrývá ve slovech. Dokážete s nimi vládnout jako s kouzelnou hůlkou.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Lvi, krále zvířat v sobě nezapřete. Čas od času pociťujete touhu pohnout se z mrtvého bodu. K tomu právě nastává ideální doba. Mars se snaží zaktivovat vaši energii a dodává vám dravost, abyste své plány dovedli do zdárného cíle. Každému kroku se věnujete s maximální pečlivostí a soustředíte se, abyste nic nepokazili. Obrovský intelektuální rozmach má souvislost s cestami do zahraničí.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, v červenci by se dalo očekávat, že se vrhnete do bláznivých aktivit a hodíte problémy za hlavu. Opak je pravdou! Vstupujete do období vnitřního růstu, objevování skrytých souvislostí a porozumění sobě sama v koexistenci s celým vesmírem. Otevřete témata, která jste dosud drželi pod pokličkou. Singles nemají problém získat srdce nejednoho protějšku, ve vztahu bude opláceno stejnou mincí.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, vaše myšlení prožívá fantastické období, kdy chápete skryté souvislosti. Navíc sršíte dobrou náladou a jste skvělými společníky, kteří sbírají jeden nový kontakt za druhým. Hodně vás zajímají lidé působící v charitativních organizacích. Touha expandovat se dotýká nejen soukromých záležitostí, ale také profese. Merkur ve spolupráci s Marsem lákají na daleké cesty. Láska teď střídá přátelství.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Červenec symbolizuje v životě Štírů kreativní období, kdy nemají nouzi o lásku. Dejte prostor osobitosti a nebojte se být originální. Máte nad sebou ochrannou ruku kněžky lásky, díky níž prožíváte nejpříjemnější okamžiky, jaké si ve vztahu můžete přát. Bude to pohlazení pro tělo i duši. Manitou otevírá cestu k poznání sebe sama i celého světa. Vydejte se na duchovní cestu a otevřete své třetí oko.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Optimistické znamení Střelce si start prázdninové sezony patřičně vychutnává. Jupiter vám dobíjí baterie a ve spojení s Jupiterem a Marsem vytváří bezkonkurenční trio. Podněcují spiritualitu a nabádají k tomu, abyste následovali hlas svého svědomí. Poslechnete-li intuici, půjde o šťastné rozhodnutí. V poslední dekádě se na vaši stranu přikloní i sám Manitou přející financím a osobnostnímu rozmachu.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Start dovolenkové sezony není pro Kozorohy tak oslnivý, jak si představovali. Nicméně věřte tomu, že pro budoucí vývoj je tento měsíc velice důležitý. Shoda okolností vás přinutí zamyslet se nad tím, co je pro váš život důležité. Nebuďte laxní k partnerství a případné problémy řešte s empatií sobě vlastní, a to okamžitě. Neplatí, že časem samy vyšumí do ztracena. V práci přišla doba pro fyzickou dřinu.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Než se stačíte pořádně rozkoukat, polovina měsíce bude za vámi. Červenec je pro Vodnáře velmi hektickým měsícem, kdy nestačí sledovat jednotlivé události. První dvě dekády přinášejí pocit napětí a stresu, což pocítí hlavně Vodnáři, kteří musí být v zaměstnání. Nenechte se semlít okolním blázincem a věřte ve své schopnosti. Po náročných dnech si dopřejte něco pro radost. Meditujte a rozmazlujte se.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Určitě se nedá říci, že by v červenci Ryby vyly osaměle na Měsíc. Naopak vstupujete do jednoho z nejúspěšnějších měsíců roku, přičemž nejlepší okamžiky vyhlížíte v lásce. Nezadaní narazí na atraktivního partnera, který je okouzlí elegancí. Zadaní se radují z hřejivé náruče, v níž zapomenou na všechny starosti světa. Zelenou má ovšem také podnikání a vzdělávání. Ani s financemi to nevypadá marně.

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz