Sexuchtivý cizinec si vybral společnici v jednom z vykřičených domů v Dolní Folmavě. Odešli spolu na pokoj, ale nával vášně s mladou prostitutkou postaršímu Němci nesedl.

„Na pokoji při sexuálních hrátkách s prostitutkou zkolaboval a následně zemřel,“ řekla policejní mluvčí Dagmar Brožová. Důchodce nezachránila ani okamžitá pomoc děvčat z klubu, oživit se ho nepodařilo ani záchranářům. Ti informovali policii.

„Kriminalisté na místě nezjistili žádné stopy svědčící o tom, že by na smrti cizince měla účast druhá osoba,“ dodala Brožová s tím, že příčinu úmrtí objasní nařízená pitva.

Případů je víc

Na Domažlicku se nejedná o první případ úmrtí sexuchtivého cizince. Loni v březnu naložil Němec (†62) jednu z kněžek lásky do auta a odjel s ní kousek za obec Chrastavice. Po vášni v autě ale zkolaboval a zemřel. Auto se navíc rozjelo, nabouralo, a žena (35) se lehce zranila.  

Před dvěma lety v květnu se pak sexuchtivý senior (†77) ani nedostal s dívčinou na pokoj. V nočním klubu na Folmavě se mu udělalo zle a ani záchranáři ho už neoživili.

VIDEO: O prostituci v Česku.