Kypr a její Fig Tree Bay

Pláž Fig Tree Bay pojmenovaná podle blízko rostoucích fíkovníků se podle turistů řadí mezi jednu z nejkrásnějších pláží Evropy. Písek na pláži je pohádkově bílý a moře až neuvěřitelně průzračně čisté. Nemusíte se ani obávat cestování – tato část Kypru se stále ještě řadí do Evropské unie.

Španělsko a její La Concha

Pláž zaoblená do tvaru písmene U se nachází ve španělském městě San Sebastian a je proslulá především svým nádherným výhledem. Její popularita je ale tak vysoká, že v létě jsou turisté na pláži doslova hlava na hlavě. Pokud nejsou mačkanice nic pro vás, pláži se raději vyhněte i za cenu ztráty krásného výhledu.

Kréta a její Balos Lagoon

Kréta nabízí mnoho kulturního i turistického vyžití. Pokud byste ale rádi poznávali i přírodní krásy tohoto řeckého ostrova, bude pro vás Balos Lagoon rájem na zemi. Laguna Balos Lagoon má v průměru téměř půl kilometru a pohled na ni vás doslova ohromí. Z pláže laguny totiž dohlédnete přímo na ostrov Gramvousa a přilehlá skaliska.

Mallorca a její Platja de Muro

Mallorská bíle písčitá pláž Platja de Muro láká návštěvníky nejen na svou délku, přesahující šest kilometrů, ale i na průzračně čisté moře. Pokud se sem chystáte, vezměte si s sebou fotoaparát – tuto krásu si budete chtít provždy zvěčnit.
Víte, na jaké pláži se budete letos opalovat, ale nevíte u koho si sjednat to nejspolehlivější cestovní pojištění? Yespojištění.cz vám pomůže nejen s tipy na dovolenou, ale i s nalezením správného pojištění.