Pro Extra.cz se současná modelka a podnikatelka, která začínala svou kariéru tančením u tyče v německém podniku pochybné kvality, rozpovídala o svém rozchodu s českou hokejovou jedničkou Jaromírem Jágrem. Přestože se Veronika Kopřivová na sociálních sítích kasala, že napíše pouze jedno jediné oficiální vyjádření, a více se o vztahu s legendárním hráčem s číslem 68 bavit nechce, velice rychle si to rozmyslela.

Jak už jsem uvedla na svém instagramu, s Jaromírem spolu už nějakou dobu nežijeme. Vztah jsem ukončila z důvodů, které jsou pouze mezi námi. Dříve jsme to nezveřejňovali také z našich soukromých důvodů. Jsme v kontaktu a vycházíme spolu dobře i přesto, že už si každý žije to svoje,“ prohlásila plavovlasá kráska, čím dala všem jasně najevo, že to byla ona, kdo dal Jágrovi pověstné kopačky.

Zda tím důvodem, proč zařízla několikaletý poměr s hokejistou, byl urostlý model Miroslav Dubovický (27), to ale prozradit odmítla. „Vídáme se spolu a tečka. Více své soukromí komentovat nechci. Nedělejte zase z toho, že čekáme dvojčata,“ zlobila se Kopřivová. Nemůže však popřít, že už v době, kdy s Dubovickým fotila kampaň pro svou módní značku, k sobě měli až podezřele blízko. Že by už tehdy přeskočila ona pověstná jiskřička? 

Smutné prohlášení Jaromíra Jágra, v němž se zmiňuje o chybách, které si člověk musí přiznat předtím, než se na cestě života dokáže posunout dál, tomu notně nahrává. Stejně jako věta „nevyšlo nám to, ale upřímně musím říci - DĚKUJI, byla jsi SUPER“ adresovaná Veronice...

VIDEO: Kopřivová po rozchodu s Jágrem: Žužlání prstů s novým chlapem!

Video
Video se připravuje ...

Kopřivová po rozchodu s Jágrem: Žužlání prstů s novým chlapem! redakce Blesk

Fotogalerie
108 fotografií