Své „ano“ si zamilovaný pár řekl Prvního máje a necelé dva měsíce od svatby herečka prozradila, že si změnila i své rodné příjmení Vilhelmová na Dyková. I přesto, že to byla její druhá svatba, manželovo příjmení si oficiálně převzala poprvé.  

Herečka byla v minulém týdnu hostem v Show Jana Krause, kde ji moderátor Jan Kraus (65) představil už jako Tatianu Dykovou. „Teď jsem takhle byla poprvé představená. Přišlo mi to dobrý. Já jsem se na to těšila a říkala jsem si, jestli to nezvořete, jestli neřeknete Vilhelmová. Bylo by mi to líto, protože zatím nebylo moc příležitostí. Tak jsem si říkala, že budu muset jít třeba k doktorovi a čekat v čekárně, aby to někdo zavolal, užít si tu změnu,“ vysvětlovala nadšeně jedna z nejopěvovanějších českých hereček. 

Dyková je hvězdou filmového plátna přes dvacet let, a tak si na změnu jejího příjmení budou muset zvyknout i její fanoušci. V současné době se navíc u jejího jména v některých případech ještě objevuje její dívčí jméno Vilhelmová. Například na stránkách Muzea Kampa, kde má dnes herečka premiéru ve hře Meda, je manželka zpěváka Vojty Dyka uvedena stále jako Vilhelmová.

Svatbou s Dykem vstupovala Tatiana do manželství už podruhé. V červenci 2005 se provdala za Pavla Čecháka, se kterým má syny Františka a Cyrila. Po necelých osmi letech se rozvedli. Tou dobou už ale randila s Vojtou Dykem, pár tvoří už od roku 2011 a společně mají syna Aloise. 

Prvomájovou svatbu si Dyková nemohla vynachválit. Proč si to neudělat krásný. Tolikrát to v životě nezažijete, je to jeden z mých nejkrásnějších dnů v životě,“ dodala v Show Jana Krause.  

VIDEO: Vilhelmová ztvární Medu Mládkovou a její život: Je to ode mě troufalost hrát někoho, kdo ještě žije!

Video
Video se připravuje ...

Vilhelmová ztvární Medu Mládkovou a její život: Je to ode mě troufalost hrát někoho, kdo ještě žije! Tereza Kühnelová, Jan Jedlička

Fotogalerie
89 fotografií