„V Brně jsem šťastná, kluci jsou tam spokojení a já jsem šťastná tam, kde mám svou rodinu,“ svěřila se muzikálová hvězda Ilona Csáková Expresu.cz. „Na druhou stranu nebudu zastírat, že to cestování Brno – Praha není unavující. Zvlášť kvůli D1 to nesnáším, to aby člověk měl celý den, jenže já mám své povinnosti vůči synům. V Praze objedu pár schůzek a pak musím vyzvedávat kluky ze školy,“ popisuje.

Její svět se tak smrsknul víceméně jenom do auta, kterým se musí neustále přepravovat z místa na místo. Hvězda muzikálů Tři mušketýři nebo Kat Mydlář přiznává, že si zakázky jaksepatří vybírá, aby mohla co nejvíce času trávit se svými nejbližšími. Koneckonců její synové Daniel (9) a Dominik (6) jsou dětmi jenom teď, a ona nechce o tyto nejkrásnější chvíle v jejich životech přijít.

„Ten čas je na tom špatný, ale já se opravdu velmi pečlivě rozhoduju, jestli na ty schůzky pojedu, jestli jsou pro mě tak důležité. Dám si jich co nejvíc v jeden den, ať mám pak na chvíli vystaráno,“ vysvětluje zpěvačka, která přitom svého rozhodnutí vzdát se ruchu velkoměsta, alespoň, co se bydlení týče, nelituje. „Zpět bych se už nepřestěhovala. Život na Moravě mi vyhovuje,“ zdůrazňuje interpretka rozverného hitu Pink.

VIDEO: Oslava narozenin Karla Gotta (79): Csáková porušila zákaz!

Video
Video se připravuje ...

Csáková porušila zákaz! Co Gottovi přinesla? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií