Módní návrhářka Beata Rajská (57) si pro svou módní show vybrala jako jednu z modelek dceru Ivy Kubelkové Natálii Jiráskovou. V Praze proběhlo malé nastínění její nové kolekce, kde poprvé předváděla právě Natálka. 

„Je to nepopsatelný pocit. Je to zvláštní, je to něco, co si člověk ani nedokáže představit. A ve chvíli, kdy to nastane, tak člověk kouká, nestačí se divit a říká si, je to vůbec moje dítě? Kde je? Kam se podělo,“ prozradila Blesku své první dojmy po přehlídce hrdá maminka. 

O Natálku už projevují zájem různé módní světové agentury, vypustit dceru do světa ale Kubelková ještě připravena není. „Já bych ji takhle mladou asi nevypustila. Ještě bych vydržela, na cestování po světě je to ještě brzo. A když, tak jezdit na domluvené práce, kde bych ji doprovázela, ale neumím si představit, že bych ji takhle vypustila, to bych jí neudělala,“ smála se Kubelková. 

„Jsem tady pro to, abych jí foukala bebíčka a naopak tleskala, když se jí bude dařit,“ dodala na adresu své nadané dcery Natálie. 

Sama Kubelková se postupem času od modelingu odklonila spíše k moderování a zpěvu. A nyní dokonce nahrává své první album. „Připravuji desku s Michalem Pavlíčkem, což je otázka příštího roku. Na jaře bychom byli rádi, aby spatřila světlo světa. On dělá muziku a já jsem to otextovala a nazpívala,“ uzavřela krásná brunetka s tím, že po vydání desky plánuje i hudební vystoupení. 

VIDEO: Kubelková o dceři, nadané modelce Natálce: Do zahraničí ji nepustím! Je ještě moc mladá

Video
Video se připravuje ...

Kubelková o dceři, nadané modelce Natálce: Do zahraničí ji nepustím! Je ještě moc mladá. Martin Balcar, Lukáš Červený

Fotogalerie
89 fotografií