Ashtona Kutchera a Milu Kunisovou upřímně pobavila žhavá informace magazínu In Touch o jejich rozchodu. Tito dva oblíbení herci si své „ano“ řekli v roce 2015, v době, kdy na světě už byla jejich dcerka Wyatt Isabelle (4). A rok po svatbě navíc do jejich rodiny přibyl další přírůstek, syn Dimitri (3). Vzhledem k tomu, že jejich manželství působí takřka idylicky, není divu, že se zahraniční média předhánějí v co nejdivočejších spekulacích o tom, jak to mezi nimi ve skutečnosti skřípe.

Na zprávu o rozpadu jejich manželství se rozhodli herci reagovat prostřednictvím legračního videa, ve kterém si Ashton s Milou vyříkávají, jak na tom vlastně jsou. „Miláčku, co se děje?“ ptá se Ashton Mily, která si pročítá novinky na internetu. „Je mezi námi konec,“ opáčí Mila a její hlas přetéká sarkasmem. Jako důkaz svému choti ukazuje přední stránku magazínu In Touch. „Cítila jsem, že se s tebou dusím. Jo a beru si děti,“ pokračuje, zatímco si Ashton zoufá, že se už nebude moct vídat se svými potomky. „Měl jsi nějaké temné tajemství,“ dodává Mila s tím, že o jaké tajemství by se mělo jednat, to už onen plátek nevěděl.

Hvězda sitcomu Dva a půl chlapa se svou krásnou paní, která v minulosti randila například s hercem Macaulayem Culkinem (38), už mají s vymyšlenými zprávami ze svého soukromí zkušenosti z dřívějška. „Možná příští týden zjistíme, že moje manželka čeká dvojčata. Už potřetí,“ vtipkoval Ashton. Ještě než přišla Kunisová poprvé do jiného stavu, všechna média se totiž předháněla v uvěřejňování zaručeně pravdivých informací o tom, kolik dětí už nosí pod srdcem…

Fotogalerie
43 fotografií