Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Krvavá řež v Liberci: Mladík (17) napadl otce dítěte dřevěnou palicí!

Krvavá řež v Liberci: Mladík (17) napadl otce dítěte dřevěnou palicí!
Krvavá řež v Liberci: Mladík (17) napadl otce dítěte dřevěnou palicí!  (Autor: Reprofoto: FTV Prima)
Autor: DH - 
25. června 2019
22:37

Liberečtí kriminalisté vyšetřují brutální napadení, ke kterému došlo v centru města. Nezletilý mladík (17) tu měl napadnout mladého muže, který poté skončil v nemocnici. Jeho stav je prý velice vážný. Údajný pachatel sedí v cele předběžného zadržení.

Podle informací FTV Prima činu předcházela rodinná hádka. Rozsáhlý spor několika lidí prý vykulminoval v potyčku dvou mužů. Tu potvrdila i policie.

„V neděli 23. června 2019 kolem šesté hodiny večer došlo v Liberci, ulici Měsíčná, před domem k fyzickému napadení 28letého muže mladistvou osobou,“ uvedla policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová. Podle ní útočil na oběť údajně sedmnáctiletý mladík dřevěnou násadou. “Způsobil mu tak vážná poranění, se kterými je nyní 28letý muž hospitalizován v Krajské nemocnici Liberec,“ doplnila Šrýtrová.

V liberecké nemocnici musel napadený okamžitě na sál. „Byl opakovaně operován a v současné době je na jednotce intenzivní péče,“ řek Primě mluvčí nemocnice Václav Řičář.  

Policie mladíka na místě zadržela. „V současné době se nachází v policejní cele. Případem se nyní zabývají krajští kriminalisté, kteří provádějí úkony trestního řízení a celý incident dokumentují. S ohledem na průběh vyšetřování bude právní kvalifikace stanovena až v následujících dnech,“ dodala mluvčí policie.

Podle příbuzných hádku vyvolal spor o dítě. Napadený muž měl být jeho otcem a útočník příbuzným jeho matky, který se jí zastal.

gepama ( 26. června 2019 07:59 )

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

europa ( 26. června 2019 06:28 )

Kikáni?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání