S půvabnou Barborou Hlinkovou, úspěšnou muzikálovou hvězdou, randil podle deníku Pluska.sk slavný choreograf a porotce české taneční soutěže Bailando a slovenského Let’s Dance Ján Ďurovčík zhruba tři roky. O ruku ji požádal loni, tedy po pouhých dvou letech společného partnerského života.

V den naprosto netypický pro veselky, tedy v pondělí, si tyhle dvě hrdličky řekly své „ano“. Pro romantický svatební obřad si vybrali honosné prostory zámku v Haliči a byla to prý svatba jako z pohádky – nevěstu například dovezl ke kostelu kočár tažený koňmi. Na veřejnost se už dostaly první fotky šťastné novomanželské dvojice. Na všech snímcích z ženicha a jeho mladičké nevěsty, která si pro svůj velký den oblékla jednoduché a přitom velice hezké bílé šaty, přímo sálá zamilovanost....

Na svatbu si pozvali mnoho prominentních hostů, mezi nimiž nechyběl ani slovenský milionář Patrik Tkáč (46) s manželkou Ivetou. Právě ti se čerstvým manželům Ďurovčíkovým postarali o velké překvapení: darovali jim totiž vlastnoručně upečený chléb, „speciální“ květinu, kterou ozdobili panenkou Barbie a jejím druhem Kenem, nebo luxusní dovolenou v Tatrách.

Ján Ďurovčík je mimochodem známý i na tuzemské muzikálové scéně, jakožto choreograf platí v Česku za respektovanou a uznávanou osobnost. Pravidelně hostuje v Divadle Kalich a aktivně se podílel třeba na tanečních sestavách muzikálů Robin Hood, Osmý světadíl nebo Atlantida.

Fotogalerie
29 fotografií