Pětadvacetiletá čokoládová kráska Tanerélle na červeném koberci před cenami BET vzbudila veliký poprask svým výstřihem, který rozhodně neponechával moc prostoru pro fantazii. Okamžitě se stala terčem mnoha internetových vtipálků, kterým se způsob, jakým ukázala svůj hrudník, nezdál dost důstojný. Okamžitě jí začali psát na sociálních sítích, zda si takhle náhodou nezapomněla podprsenku (anebo alespoň speciální lepící pásku, kterou si celebrity vytváření push-up efekt, když chodí naostro), jelikož její ňadra vypadají poněkud… unaveně.

Tanerélle se však nenechala vlnou posměchu smést a reagovala na ně ostrým tweetem: „Ke všem negativním komentářům o mé dnešní vizáži: Nepotřebuji si zvedat jakýmkoliv způsobem prsa, abych si mohla obléct nějaké zas*ané šaty. Jsem žena, moje prsa přirozeně visí směrem domů, a já je ku*va miluju. Nemám v úmyslu si je měnit tak, aby vyhovovala vašemu úhlu pohledu. Žiju si svůj sen a soustředím se na důležitější věci.“

Na instagramu později ještě dodala, že díky všem těmto „hejtům“ naopak zintenzívněla její sebeláska, a zdůraznila, že žádná žena by se neměla stydět za své tělo.

Zpěvačka, jejíž jméno bylo předtím známé prakticky jen v USA, se stala z hodiny na hodinu hvězdou. Vyjádření Tanerélle se záhy stalo virálním, jenom na bitteru ho sdílelo na 60 tisíc uživatelů a získalo téměř 300 tisíc lajků. Pro mnohé ženy se stala ikonou nenošení podprsenek (některé dokonce navrhují, že by se léto 2019 mělo stát létem bez spodního prádla), a mezi komentáři se nejčastěji objevovala slova „děkuji, že to konečně někdo řekl nahlas“. V době takzvaného „body shamingu“ (kritika nebo spíše šikana kvůli tělesným aspektům) jsou slova Tanerélle učiněným požehnáním.

Fotogalerie
19 fotografií