Herečka přifrčela soukromým tryskáčem z londýnského letiště Heathrow už včera deset minut po třinácté hodině. Z letadla Gulfstream miliardáře Karla Komárka vystoupila nejen ona, ale také fešný manžel, scenárista a režisér Bart Freundlich (49), a jejich dcerka Liv (17). Syn Caleb (22) však zůstal v Anglii s přítelkyní Kiki. Jako úspěšný basketbalista dal přednost tréninkům.

Jako dvojčata

Kromě rodinných příslušníků přiletěly také Liviny kamarádky. Nemohla chybět ani hereččina dvorní stylistka Leslie Fremarová, která Julianne pokaždé obléká na červený koberec, a jiné vrcholné společenské události. Jsou si tak blízké, že vypadají jako dvojčata, čehož velice rády zneužívají a nechávají ostatní hádat, která je vlastně která! Nejinak tomu bylo na karlovarském letišti. Módní ikony vystoupily z letadla v totožných kloboučkách a brýlích na očích! Herečku odlišila jen kabelka značky Yves Saint Laurent v hodnotě přes 58 500 Kč.

Po svatbě

Před letištěm čekaly luxusní limuzíny, které všechny odvezly do karlovarského Grandhotelu Pupp. Na dnešním slavnostním zahájení 54. ročníku MFF Karlovy Vary Julianne převezme od prezidenta festivalu Jiřího Bartošky (72) Křišťálový glóbus za přínos světové kinematografie a s manželem uvede jejich poslední společné »dítko « – film Po svatbě. Zítra ve Varech představí ještě snímek Otisky prstů z roku 1997, při jehož natáčení se poznali.

Nákupní horečka

V Karlových Varech začal prodej vstupenek na první dva dny festivalu. Ve frontě čekaly stovky lidí dlouhých 18 hodin. Všechny lákala představa být v první desítce, protože ty festival tradičně obdarovává akreditací zdarma.

Pozlacená soška 

Od jubilejního 35. ročníku mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary v roce 2000 má Křišťálový glóbus podobu dívky zvedající křišťálovou kouli. Tento rok je soška v trochu novém kabátu - blyštivě pozlacená.

Fotogalerie
122 fotografií