Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nevěsta řekla otci (†22) svého syna »ano« den předtím, než zemřel na rakovinu

Autor: shp - 
6. července 2019
21:28

Tak dojemné a smutné! Překrásná nevěsta Maia Falwasserová řekla v australském Queenslandu »ano« svému snoubenci, fotbalovému hráči a otci jejího malého synáčka Navarovi Herbertovi (†22) při srdceryvném obřadu. Udělalo to právě včas, rakovinou trpící mladý muž podlehl zákeřné nemoci následující den.

Navar nikdy neměl žádné vážné zdravotní potíže. Aktivně hrál fotbal, byl veselý, přátelský a nade vše miloval svou snoubenku Maiu a synka Kyrieho, kterého mu porodila. Jenže před několika měsíci se jeho stav začal rapidně zhoršovat, uvedl Daily Mail.

Nádor na mozku byl neoperovatelný

Lékaři mu diagnostikovali rakovinu. Bohužel nádor na mozku byl neoperovatelný. Maia se láskyplně rozhodla, že si svého snoubence vezme za muže ještě předtím, než odejde na druhou stranu. Podařilo se. Krásná svatba proběhla v kruhu jejich nejbližších.

Maia ji uspořádala na dvorku, protože Navar měl již velké problémy s pohybem. K oltáři ho museli přivést na kolečkovém křesle. Maia plakala, když ji za ženichem přivedla ruku v ruce její maminka. Navarovi pak řekla, co pro ni vše znamená a jak moc ho miluje.

Druhý den po obřadu zemřel

Svatebčané poté zatančili rituální maorský tanec haka, jelikož Navar pocházel z Nového Zélandu. I Kyrie byl na svatbě a sledoval, jak se jeho rodiče berou. Byla to nádherná a emocemi nabitá svatba. Bohužel Navar boj s rakovinou prohrál hned druhý den.

Maia nyní založila dobročinnou sbírku, aby získala dostatek peněz na převoz manželova těla do rodného města Kotahitanga Marae. Tam si totiž přál být pohřbený a jeho láska mu chce jeho poslední přání splnit. Stovky lidí již na repatriaci přispěli. Dojalo je zveřejněné video ze svatby.

Nevěstu drží nad vodou kamarádi a rodina

Dnes mi ztěžklo a posmutnělo srdce. Ztratila jsem svého nejlepšího kamaráda, manžela a otce našeho syna,“ oznámila Maia smrt svého chotě. „Jsem však absolutně zahlcena láskou od přátel a rodiny. Je to těžká doba, ale najdu sílu a útočiště v podpoře všech,“ dodala ovdovělá nevěsta.

Altingerka ( 6. ledna 2020 20:01 )

Přesně

vemenozmojistary ( 14. července 2019 09:02 )

Ten chlápek měl celou svatbu úplně v prd#li.

pfafgesi ( 7. července 2019 00:45 )

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Zobrazit celou diskusi