Hvězda 54. Filmového festivalu Karlovy Vary přiznala, že bez rodiny by žádné ocenění nikdy nedostala. Snímek Po svatbě je dle jejího názoru zcela rodinná záležitost. „Nebyla jsem jen herečkou tohoto filmu, ale také producentkou. Četla jsem několik verzí scénáře, povídali jsme si o tom, co mi vyhovuje více a co méně. Taktéž jsem poznala, kdy mého manžela něco trápí, mohla jsem se zeptat: Co je ti? To je obrovská výhoda, když pracujete na něčem, na čem záleží celé rodině,“ prozradila herečka.

Manžel nezůstal dlouho pozadu a ženu svého života vychválil. „Pokaždé se těším, jaký výkon podá. Je ten typ herečky, co se vás dokáže přes plátno dotknout. Chytí vás za srdce. Jsem rád, když máme společný projekt, protože nám odpadá loučení,“ řekl s úsměvem na rtech režisér.

Jsou však, ale i situace, kdy tenhle pár jenom necukruje. „Já bych pro manžela udělala a zahrála vše. Nemám strach z žádné role, ať je nebezpečná, ošklivá, bez líčení. V kariéře jsem si jistá a miluji jí. Můj jediný strach je, když můj muž drží míč,“ přiznala s vtipem herečka. „Abych to uvedl na pravou míru. Ona se strašně bojí chytit míč,“ řekl s vtipem Freundlich.

Fotogalerie
39 fotografií