Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tajemství „medvědího muže“ odhaleno! Kazašský lékař prozradil, co je doopravdy zač

Autor: yks - 
30. června 2019
05:30

Přežil měsíc v medvědím doupěti, kde pil vlastní moč? Silná povodňová vlna ho vyplavila ze hřbitova v rakvi a pak se ukázalo, že byl ještě naživu? „Nesmysl!“ říká lékař Rustam Isajev z Kazachstánu. Podle něj je muž nazývaný Alexandr jeho pacient. 

Kazašský lékař Rustam Isajev odhalil podle serveru Mirror pravdu, která se skrývá za příběhem starého muže nalezného údajně v medvědím doupěti, ve kterém měl se zlomenou páteří strávit měsíc v nelidských podmínkách.

Nenašli ho psi lovců a záběry muže pokrytého strašlivými boláky, jak leží v nemocnici, ve skutečnosti patří jeho pacientovi. Lékař podle Mirroru trvá na tom, že muže nikdy nenapadla žádná šelma, zato trpí vážnou formou psoriázy, neboli lupénky.

Isajev podle Mirroru rovněž informoval, že muži je 41 let, léčí se v Lékařském centru v kazašském městě Aktobe a video jeho zranění bylo pořízeno protiprávně a pokoutně. Isajev prohlásil, že jakmile najde skutečné viníky, mohou se rozloučit se svým zaměstnáním
Příběh muže, který přežil v regionu Tuva 30 dní v medvědím doupěti, se objevil několik dní před lékařovým odhalením a okamžitě vzbudilo ohromný zájem kvůli stavu, v němž se nemocný muž nacházel. 

Taurus70 ( 1. července 2019 06:46 )

Zurnalisticka pakaz je vsude stejna a ivedentne prav­domluv­na,dnes­nim oficialnim zpravam muze verit pouze clovek ducha mdleho nebo volic TOP09😂😂😂

prycsnima ( 30. června 2019 21:45 )

Dievčica nebohá aj. To bolo před 89tom.eto bylo sovietský svez. Ale pro nás to jsou stále rusáci. Zdrawstwuj.

camilca ( 30. června 2019 21:37 )

Som nevedela, že Kazachstan je v Rusku ... Dobre vedieť!

luklovah ( 30. června 2019 18:45 )

Nevěřila jsem tomu hned když jsem to četla po prvé těm blábolům z Ruska může uvěřit jen debil.

Gretka ( 30. června 2019 13:26 )

A potom věřte článkům, výmysly a překrouceniny jen aby prodali, tak to v dnešní době je.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání