Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ravenův horoskop na červenec: Kozorohy čeká tvrdá práce, Vodnáři jsou miláčky štěstěny

/
  • Čaroděj a mág Raven Argoni
    Čaroděj a mág Raven Argoni (archiv)
    1. července 2019 ● 09:05

    Astrolog a mág Raven Argoni předpovídá pro první prázdninový nměsíc klid a spoustu práceč.

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Celkové konstelace přinášejí do života Beranů klid, mír, harmonii, bezpečí, stálou práci a výdělek oscilující mezi průměrem a nadprůměrem. Drobné problémy se mohou vyskytnout v rovině partnerské, což bude platit hlavně pro Berany - muže zhruba tak do poloviny července.

     

    V celkovém rozložení planet na začátku července nejsou vidět v jangové kardinální rovině, to znamená v opozici Beran - Váhy žádné zvláštní radostné události, to znamená, že průměrný Beran - muž si bude občas připadat jako hlavní hrdina slavného románu Neviditelný a to se začne zlepšovat až po 20. červenci.

     

     Berani - ženy se naopak budou těšit mužské pozornosti jak v práci, tak i doma nebo během dovolené po celý červenec. Je velmi dobře možné, že zašmodrchané partnerské a sexuální vztahy vzniknou na cestách a během pobytu v romanticky laděných zemích.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V životě celé řady Býků téměř automaticky vykrystalizují otázky na téma, co dál se životem? Nebylo by dobré změnit práci? Požádat o zvýšení platu? Co by se stalo, kdybych se i s rodinou přestěhoval(a) někam, kde je možné sehnat lépe placenou práci?

     

    Konstelace v červencovém horoskopu hovoří téměř jasnou řečí o možnostech, které by bylo dobré využít, protože se jen tak opakovat nebudou. Zdraví a schopnosti Býků jsou v pořádku a když je co nabídnout, byla by škoda, nezajímat se o možnosti, co bychom mohli získat. Podle celkových konstelací by bylo dobré, využít červenec na shromažďování informací, v čem by bylo možné uskutečnit změnu práce, bydlení, podnikání, partnerství a prostě čehokoliv, co si o změnu přímo škemrá, ale ještě nic určitého nepodnikat.

     

    K tomu se budou hodit další měsíce, zvláště potom září a říjen. V červenci se Býkům vyplatí žít a jednat podle hesla, plánovat, ale ještě nic nepodnikat. Stejně tak není červenec pro Býky nijak zvlášť vhodná doba pro svatby a zásnuby. Když už k tomu bude muset dojít, tak si dávejte pozor na konzumaci alkoholu.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Práce, finance, zdraví se na červenec jeví celkem stabilně, ale vztahy mohou v některých případech připomínat jízdu na horské dráze. Hned na začátku července opouští Blížence Venuše, což může znamenat jednak ponorkovou nemoc v dlouhodobém vztahu, krizi v délesloužícím vztahu, rozchod v nalomeném vztahu, ale také zklamání v novém vztahu,) nebo prodloužení poustevnického způsobu života u Blíženců, kteří již delší dobu žádný uspokojivý vztah najít nemohou.

     

    Barva, která bude Blížencům v červenci přinášet radost a uspokojení je černá a občas také modrá nebo tmavěmodrá. Pokud bude chtít průměrný Blíženec vyrazit na delší dovolenou, tak jedině s někým, koho už delší dobu zná, kdyby to bylo s někým "novým", tak i kdyby to vypadalo slibně, téměř na nový perspektivní vztah, tak by to nemuselo dopadnout zrovna na jedničku s hvězdičkou.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     Žádné jiné znamení nevypadá v oblasti nabídky práce, spolupráce, samostatné práce a dokonce i umělecké práce a tvorby tak nadějně a mnohoslibně jako právě znamení Raka.

     

    Sčítá se zde působení Slunce, Venuše, Měsíce, Marsu a Merkuru a z hlediska finančního zde velmi kladně působí i jinak celkem nenápadný Měsíční vzestupný uzel. Takže, zdraví, kondice a stabilní výkon jak elektrická koloběžka, to vše stojí u znamení Raka jak dobře naladěné sudičky u kolébky s nařvaným spratkem. Mnoho Raků může během července zpychnout, ale to už tak trochu patří k cestě za slávou a úspěchem, která není trnitá.

     

    Ženy - Raci či Račice, si rychle zvyknou, že se jim muži až podlézavě dvoří, ponižují se a válí v prachu, hlasitě slibujíce různé nesmysly a muži - Raci si zase budou malovat do svých znamení a erbů různá hesla jako Rak nikdy neustoupí a podobně. Přemíra štěstí občas může vést i ke špatnému odhadu skutečné reality, takže, pozor na to, spěchat za štěstím se dá i pomalu.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    První polovina července se ještě z hlediska práce, úspěchu a boje s ostatními znameními může zdát poněkud váhavá, ale v druhé polovině, a zvláště v poslední třetině července se Lvi projeví jako bojovníci, vzdávající čest svému jménu.

     

    Zdraví bude sloužit, práce bude, i když je pravda, že by se mohla najít i lépe placená práce, ale k tomu bude dobrý spíše až další měsíc. V červenci se může odehrát celkem zajímavá dovolená, i když je fakt a na to si Lvi budou muset dát pozor, že letošní dovolená uběhne jak voda, doslova proteče mezi prsty a další skutečná dovolená bude až příští rok.

     

     Stabilita se bude projevovat i v partnerských vztazích, i když i zde se bude projevovat spíše jako tradice a zvyk.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Z pracovního hlediska a z hlediska zdraví bude červenec pro všechny Panny téměr ideální. Objeví se i příležitosti k samostatné práci nebo k podnikání, budou možnosti přivydělat si docela slušné peníze a přesto si nejedna Panna, ať už muž nebo žena, bude připadat sama jako kůl v plotě.

     

    V opozici k Panně je v horoskopu Černá Luna a Neptun, je to kombinace, která snadno přinese do života přímo na stříbrném podnose chmurné nálady, deprese a pochybnosti o sobě samém.

     

    V červenci mohou Panny snadno něco prodat nebo koupit, takže, zvláště pokud si už delší dobu plánujete koupit byt, barák, dům, zahradu, nemovitost, pozemek, vilku s bazénem nebo i bez bazénu, vše zvládnete snadno a rychle a většinou jen s jednou realitkou. Pozor si dávejte hlavně na to, abyste se slovně nějak nedotkli svého partnera nebo partnerky, budou v červenci hodně citliví, až přecitlivělí.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Už podle symboliky by měly být Váhy rozvážné, vyvážené, uvážlivé a takříkajíc nad věcí, ale zrovna v červenci 2019 to vypadá, že Váhy nebudou vědět na kterou misku dříve něco přihodit nebo z které něco jiného ubrat. Jinými slovy, je docela dobře možné, že červenec prožijete spíše ve znamení zmatku, chaosu, nerozvážnosti a ve stavu, kdy je možné snadno učinit chybu nebo chybné rozhodnutí.

     

    V opozici k Vahám se s přihlédnutím k určitému orbisu vyskytuje Uran, Neptun a Černá Luna a to všechno dohromady říká, pozor, je možné, že se vám bude někdo snažit něco namluvit, bude něco předstírat, popřípadě hrát šaškovskou roli a na vás nyní bude, abyste si uvědomili, že jsou kolem vás jen malí a větší šaškové a každý něco chce, ale nikdo si o to neřekne rovnou.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Červenec bude ve znamení boje. Částečně je to dané Uranem v opozici a částečně trigonem s Černou Lunou, ale co si v červenci nevybojujete, jako kdybyste to neměli.

     

     Několikrát za sebou zjistíte, že dobrovolně vám nikdo nic nedá, to možná bylo kdysi, když byl ve Štíru Jupiter, ale teď je jiná doba a platí jiná pravidla. Proto se také nebojte říct si o všechno, co budete potřebovat. Jasnou a jadrnou češtinou si řekněte, co potřebujete, od toho jsou slova, aby člověk mohl dávat najevo, co cítí k ostatním, aniž by přitom musel vrčet, řvát, anebo na někoho ječet, že je ulhaný lhář. Takhle se může usmívat a jen tiše pronesete, myslím, že o správnosti vašich informací by se dalo s úspěchem pochybovat.

     

    Zdraví bude v pohodě, ale mohou být trochu potíže s prací a zaměstnáním, nezapomínejte, že kromě ústních a gentlemanských dohod existují také smlouvy.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Většina rozesmátých lidí, které v červenci potkáte na ulici, v lepších restauracích nebo na koupalištích, budou beze sporu Střelci.

     

    Ve všech oblastech života to budou mít Střelci dobré nebo alespoň ucházející. Nemělo by se stát, že by Střelec měl nějakou vážnou nehodu nebo že by přišel domů od doktora s nějakou zdrcující diagnózou. To už by se dalo uvažovat spíše o tom, jestli není postižený Střelec obětí čené magie, uřknutí nebo astrálního uštknutí.

     

    V práci i ve vztazích si většina Střelců bude dělat, co bude chtít a je pravda, že nejeden Střelec může ostatním způsobit bol na duši nebo újmu na dobré náladě. Ani teď, v červenci se nevyplatí zkoušet štěstí v soutěži se Střelcem. V podstatě bude lepší, než se s ním srážet ve dveřích, dát mu přednost a nijak to nekomentovat.

     

    Střelci ale udělají dobře, když se sami budou snažit chovat tak, aby nezavdali příčinu k hádkám nebo k pozdějšímu vyrovnávání účtů.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    A jsme u pilného, přičinlivého znamení, které už delší dobu zápasí s přítomností Saturnu, Pluta a sestupného Měsíčního uzlu a to vše naznačuje, že si každý Kozoroh bude muset i v červenci dávat pozor na domácí kasičku a na peníze.

     

    Pozor na neuvážené investice typu "nechte své peníze pracovat za vás" - pokud byste to tak udělali, máte téměř jistotu, že se vaše peníze už z práce domů nevrátí a kdoví, ve které putyce skončí.

     

    Vztahy budou složité, pokud vztah nemáte, tak zrovna červenec ještě není vhodný měsíc k tomu, aby se ve vztahové rovině ucpala prázdná díra po chybějícím partnerovi, ostatní vztahy sice mohou fungovat, ale bude to spíše zvyk než erotický festival.

     

    Zdraví bude celkem v pohodě, ale opět počítejte raději s tím, že budete moct mluvit spíše o "práceschopnosti" a o tom, že se přes den udržíte na nohou, než že budete mít síly a energie na rozdávání. Takže se připravte spíše na přemýšlivý červenec, protože se budete muset vždy pečlivě rozhodnout, čemu věnovat svůj čas a svou energi.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Celkově spokojení budou v červenci také Vodnáři. Najdou si sice mnoho věcí a spoustu práce, často i docela dobře placené, které mohly být lepší, ale to už patří k základní charakteristice Vodnáře - mnoho nápadů a co na srdci, to na jazyku.

     

    Nejdůležitější je samozřejmě zdraví a práceschopnost a to budou mít Vodnáři na rozdávání, dále je zajímavá rovina partnerská a i tady budou mít Vodnáři, když ne rovnou na rozdávání, tak na možnost volby.

     

    Celkově by se dal letošní červenec z pohledu Vodnáře označit jako družný, společenský, lehce dobrodružný a jak se často říká, k dokonalému štěstí bude chybět už jenom ta první v loterii.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    U znamení Ryb budou trochu potíže s vnitřní integritou, protože v Rybách je v současné době nejenom Neptun, ten by tam ani tolik nevadil, protože je to planeta inspirace a podvědomé harmonie, ale je tam i Černá Luna, která dost bere energii a nadšení, i když je jinak všechno v pořádku.

     

    Může se proto stát, že milá Ryba bude mít možnost něco udělat nebo se někam podívat, popřípadě si něco zajímavého přečíst, popřípadě se na něco užitečného podívat - a místo toho se unaveně zhroutí a usne. Není to nemoc a není to ani nevychovanost nebo drzost, je to prostě výsledek interakce obvyklé pracovní motivace s působením Černé Luny - ještě jednou připomínám, že Černá Luna není žádná planeta, je to druhý střed elipsy oběžné dráhy Měsíce kolem Země.

     

    Takže všechno půjde o něco pomaleji a váhavěji než normálně, ale s nasazením pevné vůle je možné i to, že nikdo nic zvláštního na Rybách nepozná.

     

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz