Bloggerka Dominika Myslivcová je známá jako blondýnka milující růžovou barvu, v Karlových Varech ji ale nikdo v této barvě zatím ještě neviděl. „Už mi bude 25, tak si myslím, že ta růžová už není to pravé ořechové. Růžovou miluji, ale nosím i jiné barvy. Takže už není taková top. Dospívám,“ svěřila se Blesk.cz Myslivcová. 

Zatím ještě netuší, jak dlouho se ve Varech zdrží, ale má v plánu zajít na pár filmů a pořádně zapařit, což ostatně předvedla hned druhý večer, kdy si s nejznámější českou pornoherečkou Lady Dee vyměnila žhavý polibek. V rámci alkoholového tažení pak i prohlásila, že se jednou stane českou prezidentkou. „Je to pravda, určitě to plánuji, myslím si, že bych byla výborná prezidentka,“ potvrdila informaci i druhý den za střízliva. 

O své kampani ale zatím ještě mluvit nechce. „Zatím nemůžu nic prozradit, protože potom by moje kampaň postrádala smysl a mohl by mi to někdo vzít, takže raději to nebudu říkat na kameru, protože potom by mě mohl někdo předběhnout,“ dodala pohotově Myslivcová. Na pečlivou přípravu má bloggerka navíc ještě spoustu času. V České republice totiž může na post prezidenta kandidovat člověk až po dovršení čtyřiceti let. 

VIDEO: Dominika Myslivcová ve Varech: Byla bych skvělá prezidentka!

Video
Video se připravuje ...

Dominika Myslivcová ve Varech: Byla bych skvělá prezidentka! Martin Balcar, Aleš Brunclík

Fotogalerie
141 fotografií