Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Arianin milostný horoskop na červenec: Střelci zdivočí, Raci budou mít milostné hody

/
  • (shutterstock.com)
    2. července 2019 ● 10:19

    Čarodějka Ariana Argoni si dovede s láskou poradit a bezpečně vás dokormidluje do klidných vodl. Co vás ve vztazích čeká v červenci? Hvězdy nelžou!

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    V červenci budou mít Berani ve svých vztazích sklony k hádkám a k nedorozumění, tak se toho nelekejte. Snadno se může stát, že si vás i dlouletý partner nebo partnerka najednou zablokuje nebo vyhodí z přátel - a sám ani nebude vědět proč. Časem to přejde, ale to už budeme pomalu v srpnu.

     

     

     

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Stará přátelství a staré vztahy budou fungovat podle schémat, na která jste zvyklí, žádná nepříjemná překvapení se konat nebudou. Pro nezadané Býky platí, že se velmi snadno seznámíte s kýmkoliv a za jakýchkoliv okolností, třeba i za deště a krupobití.

     

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    I když jste Blíženci, mohli jste se poměrně rychle rozejít i s partnerem, se kterým jste byli celkem spokojení, ale nezoufejte, osud má pro vás takzvané rychlé řešení v podobě dalších partnerských možností. Hned, jak budete chtít poznat někoho nového, tak nový adept přiběhne, doslova jak na zavolanou.

     

     

     

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Speciálně pro Raky jsou v partnerství přichystány hody v podobě mnoha zajímavých možností. Hned jak se do toho budete chtít pustit, začnou vám ze všech stran nadbíhat potenciální partneři a partnerky - je to pouze ve vás. Pokud samozřejmě budete mít strach z nových vztahů, tak násilím se vám vnucovat nebudou, ale je to pouze na vás.

     

     

     

     

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Jak se říká, stará láska nerezaví a to ai pro Lvy. Do toho se ale objeví i nová láska - a pravděpodobně budete mít práci s tím, jak zvládnout dva vztahy najednou. Možná by bylo v některých případech i lepší, naučit se odmítat rychle i když elegantně, abyste se zbytečně nemučili plánovaním, s kým se setkat dnes a s kým zítra.

     

     

     

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Pokud se Panny zamilovaly do spolužáka nebo do pracovní kolegyně, tak by mělo v červenci probíhat všechno v pohodě a na jedničku, pokud máte lásku přespolní nebo vás dělí větší vzdálenost, mohou se vyskytnout zádrhely a nedorozumění. Bude to chtít celé zvážit, jestli to vůbec stojí za to.

     

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Ve vztazích, kde jsou zainteresované Váhy se na červenec doporučuje to, čemu se říká přehled, čili jasná pravidla a jasné dohody. Jakmile si začnete cokoliv spiklenecky dohadovat tomu druhému za zády, můžete se snadno pohádat nebo se stanete obětí nějakého nedorozumění.

     

     

     

     

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Romantická láska, dovolená, cestování, to vše by se mělo spojovat se vztahy, které budou na milostné rovině pěstovat Štíři. Takže, pokud se chcete seznámit nebo jste se už s někým seznámili a chcete si novou známost užít, tak nejlépe uděláte, když se společně pojedete někam podívat.

     

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Střelci budou mít sklony, pokud půjde o muže, k mnohoženství a pokud půjde o ženy, tak k mnohomužství. Je to dáno tím, že budou mít štěstí na seznamování a snadno se jich zmocní dojem, že je sice dobré v nejlepším přestat, ale to nejlepší ještě nenastalo a dlouho ani nenastane.

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Klasické domácí vztahy se projeví jako nejpevnější, zatímco jakékoliv jiné vztahy budou spíše rekreační nebo takříkajíc lehce povrchní. Pokud bude chtít klasický Kozoroh najít nějaký nový vztah, tak musí postupovat hodně opatrně.

     

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Vodnáři mohou v červenci poměrně dost experimentovat, žádné zvláštní překážky se jim do cesty klást nebudou, i když je možné, že mohou ve vztahové rovině postupovat i poněkud nezodpovědně, takže, pozor na ně.

     

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Znamení Ryb tvoří v oblasti vztahů starou dobrou klasiku, zřejmě nás nepřekvapí ničím novým a pokud vy sami se budete snažit překvapit nějakým nápadem, který se týká vztahů či sexu klasickou Rybu, tak vás to bude stát mnoho námahy a možná i zbytečně vynaložené energie.

     

     

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz