Poté, co se zpěvačka Miley Cyrusová konečně usadila po boku svého staronového partnera, herce Liama Hemswortha (29), kterého si loni vzala za manžela, téměř to už vypadalo, že má období „zlobení“ za sebou. Ta tam byly najednou její bláznivé vlasové kreace, přestala se na veřejnosti obnažovat, předvádět kopulační pohyby během hudebních vystoupení, dokonce se při zpěvu obešla i bez obřího nafukovacího penisu, připínacího dilda, vulgárních gest a pokuřování marihuany.

Její nová píseň Mother’s Daughter by měla být feministickou manifestací, oslavující všechny ženy bez rozdílu, a začíná slovy „každá žena je výtržnice“. V klipu nechybí různá pozitivní hesla, jako „každá žena je krásná“, „jsem svobodná“ nebo „nejsem objekt“, a umělé slzy, které Miley velice usilovně roní mezi záběry na ženy různých tvarů, orientace či barvy pleti. Text písně by měl pozvednout sebevědomí všem, kteří (respektive které) se cítí být pod tlakem společnosti. Rovněž naráží na věčné téma rovnoprávnosti. Tím ale to „normální“ na tomto klipu končí.

Je totiž poněkud zvláštní zpívat text s takovým hlubokým poselstvím a u toho předvádět masturbaci… Někdejší Hannah Montana, která zde tančí v upnutém latexovém modelu, už zkrátka není roztomilou dívenkou z Disney Channelu. Sexy záběry Miley jsou pak smíšené s bizarními vizuálními obrazy, což jsou například vyceněné zuby s rovnátky, lascivně si pohrávající se žvýkačkou, anebo záběry na špičaté konce dvou balonků, které se perverzním způsobem třou o sebe. V klipu se objeví mimo jiné i Mileyna matka Trish Cyrusová (52), plus size modelka Angelina Dupliseaová, tanečnice Melanie Sierraová, trans model Casil McArthur nebo trans model Aaron Phillips na svém vozíčku...

Fotogalerie
127 fotografií