Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Příteli k narozeninám darovala orgie: Teď je z ní královna swingers!

Autor: rc - 
7. července 2019
20:08

Sarah Banahanová pro svého někdejšího přítele uspořádala speciální narozeninový večírek, který však změnil život spíše jí. Místo toho, aby ho pozvala na narozeninovou večeři či romantický víkend, uspořádala orgie! Večírek měl obrovský úspěch a Sarah se díky němu stala »královnou swingers«!

Sarah Banahanová pocházející z Londýna chtěla svého tehdejšího přítele v jeho narozeninový den pořádně překvapit. Pozvat ho na večeři či na nějakou párty ve velkoměstě s přáteli se jí zdálo málo, a tak se rozhodla, že zkusí upořádat swingers párty.

„Před několika lety jsem uspořádala orgie pro mého tehdejšího přítele, jelikož jsme oba chtěli zkusit něco výstředního. Jako pyšná přítelkyně jsem se rozhodla to vzít do svých rukou a našla jsem jiné sexuálně svobodné páry a nezadané lidi, abych uspořádala svou první párty,“ popsala britskému listu Daily Mirror.

Párty skončila zdarem a tento životní styl se Sarah navíc velmi zalíbil. „Narozeninový večer měl velký úspěch a voilá neuspořádala jsem jen něco úspěšného, ale zcela mi to změnilo život,“ uvedla.

Rozhodla se proto, že skončí s dosavadní prací a zkusí pořádat orgie profesionálně. „Potkala jsem dobré přátele a ráda se setkávám i nadále se stejně smýšlejícími lidmi. Můžeme sdílet naše zkušenosti a organizovat setkání na mezinárodní úrovni. Čím déle to dělám, tím víc mě to nutí pokračovat. Jsem perfekcionistka, sexuální deviant a to neznamená, že hraju s každým, ale znamená to, že se převléknu a hraju nějakou postavu a to je to, co mě vzrušuje,“ dodala Sarah.

Sarah se kromě organizování večírků věnuje modelingu a píše sloupky o sexu. Večírky hlavně organizuje na stránce Clique Lifestyle. „Když zorganizuji večírek na Clique Lifestyle a mohu stát v zadní části místnosti a vidím se všechny smát, tancovat, pít a seznamovat se, to je to, co nás vzrušuje, protože víme, že jsme odvedli dobrou práci. Přinášet stejně smýšlející lidi dohromady, to je naše vášeň.“

 

MaxMar ( 8. července 2019 08:54 )

Stejně blbě se ptá súdánec, když vidí poprvé v životě skoky na lyžích...

Pohybovenadany ( 8. července 2019 02:03 )

Filmový festival Karlovy Vary ? Jsem tady správně , jo?

HledacPravdy ( 8. července 2019 00:25 )

Má zvláštní rysy v obličeji. Asi míšenka.

Taurus70 ( 7. července 2019 22:24 )

A toto se vam zda opravdu normalni?😏😕😕

Zobrazit celou diskusi