Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Let do Chorvatska se změnil v peklo. Opilí a hluční turisté pozvraceli letadlo

Autor: tva - 
9. července 2019
15:55

Na let společnosti Ryanair z Manchesteru do chorvatského Zadaru někteří pasažéři určitě jen tak nezapomenou. Spoušť v podobě zvratků a křiku měla na svědomí skupina zhruba sedmdesáti lidí mířících na festival taneční hudby Hard Island. Tři z nich zadržela na letišti přivolaná chorvatská policie.

Opilé muže zachytil na videu a fotografiích pár, který s nimi cestoval. Aneta Zukowová (24) a její partner Piotr Nesan (32) navíc uvedli, že skupinka po sobě křičela a zvracela, přičemž naprosto ignorovala posádku letadla. Šílený let, který trval tři a půl hodiny, měl navíc při odletu zpoždění, neboť opilí turisté dělali neplechu ještě před tím, než se stroj odlepil od země.

Mladík pozvracel sebe, uličku i batoh

Chování skupinky tak donutilo letecký personál přivolat na letiště v cílové destinaci policisty. Jeden z mladíků například stihl pozvracet sebe, uličku letadla a batoh svého kamaráda. Po svém výstupu navíc tvrdě usnul.

Pár, který celý incident natočil, uvádí, že lidé mířící na festival nedbali i bezpečnostních předpisů, včetně zapnutých pásů. Navíc na sebe hlučně křičeli přes celé letadlo. „Bylo to jako být v nočním klubu s vypnutou hudbou,“ popsala Zukowová, aby dodala: „Byli naprosto nezvladatelní, posádka letadla nebyla schopna je uklidnit.“

„Chovali se jako zvířata, všichni byli navíc namol opilí. Neplatily na ně ani výhrůžky personálu. Po přistání je zpacifikovala až policie, byl to příšerný zážitek,“ řekl její přítel. Skupina se opila ještě před odletem v baru na manchesterském letišti. I přes svůj stav však byli přesto vpuštěni do letadla.

krasus ( 11. července 2019 09:45 )

A něco od nás. Se společnosti CK Vladatour jsme jeli do Chorvatska. V Brně nastoupilo šest "dam" ve věku 40-60 let. Jejich náplňi bylo celou cestu popíjet víno. V celém autobuse neuvěřitelný smrad.Na tyhle individua se musely dívat děti. Jedna si pak lehla mezi sedadla a její nohy v uličce, kde jste musela překračovat, či přeskakovat. Ta táž sestava jela zpět. Prostě hnus.

Oxana Pavelkova ( 10. července 2019 23:08 )

Mládež si užívá

Vladimír Mašek ( 10. července 2019 18:46 )

Jo, stane se.
Jezdí tam chlastat a žrát jako do Prahy.

fesak2 ( 10. července 2019 12:14 )

viděl jsem koně blejt, hada chcát, Serenu řvát a i vožralé britské teenagery jsem měl tu čest potkat na dovolené, fakt něco otřesnýho

babickavenus ( 10. července 2019 11:33 )

Poslední britský človék,který za něco stál, byla princezna Diana a navíc byla klátitelná.. narostli jim ramena, když nepřišel trest, za rozvrácení Iraku. By mne zajimalo, co Husajn vedél na toho prolhance Blaira, který tolik usiloval,o jeho smrt.

Zobrazit celou diskusi