Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bizarní nehoda: Řidič se srazil s kaktusem! Obří rostlina mu prolétla předním oknem

Autor: rc - 
22. července 2019
16:14

Kuriózní autonehoda se stala ve středu v americkém státě Arizona. Řidič Kai Scott (39) svým luxusním sportovním vozem narazil do obřího kaktusu! Rostlina se po silném nárazu zlomila a prolétla předním oknem. Řidiči se jako zázrakem nic nestalo.

Kai Scott pocházející z arizonského města Tucson projížděl svým luxusním sporťákem rezervací, když se mu stala šokující autonehoda. Devětatřicetiletý Kai vyjel ze silnice a narazil do obřího kaktusu! Ikonická rostlina druhu Saguaro, která dosahuje až 18 metrů, se zlomila a prolétla mu předním sklem. Řidič jako zázrakem vyvázl bez větších zranění.

Strážci zákona z okresu Pima obdrželi hlášení o nehodě ve středu kolem půl desáté ráno. „Poté, co jsme dorazili k nehodě, uviděli jsme vozidlo s velkou části kaktusu skrze přední okno. Řidič, který se zdál dezorientovaný, utrpěl lehká zranění a později byl strážníky zadržen,“ napsala policie na sociální síť. Podle informací New York Post byl řidič zadržen z podezření na řízení pod vlivem omamných látek či alkoholu. Případem se stále zabývá policie.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání