Podle nejnovějších zpráv ze zahraničí to vypadá, že v novém snímku z legendární série se čokoládová kráska Lashana Lynchová (31) objeví v roli agentky s označením 007. To se ale divákům vůbec nelíbí.

„Ženy mají jiné obrovské role, do kterých se jim muži nepletou. Některé věci by prostě mohly zůstat neměnné. Všichni máme rádi toho Bonda jako agenta 007," napsala do diskuze na sociální síti například jedna žena a další reakce byly ještě drsnější. Někteří komentátoři dokonce uráželi afroamerickou herečku a označovali ji za ošklivou.

„Dejte jí hrát Pyšnou princeznu," rýpl si někdo. Nejčastěji se ale objevovaly poměrně vtipné návrhy, jakou roli dnešní doba politické korektnosti promění či podle nich spíše pokazí příště. „Ona bude hrát muže? Jsem pro, aby Zlatovlásku hrál stoletý indián," smál se kdosi. „A Angelika bude za chvíli tlustej němec s knírkem," nasadil tomu další člověk korunu.

A nakonec došlo i na vulgarity. „Bože, to bude kravina. Bond a Bondovka s označením 007. Ian Fleming rozhodně psal agenta 007 jako černošku. Už nás čeká jen poslední díl Amazonky v podání Arniho a Wesleye a finále mužské dvouhry na Wimbledonu v ženském podání. Svět se v pr*el obrací."

Většina rozhořčených komentátorů ovšem zprávy nepochopila správně. Lashana totiž přímo roli Bonda pravděpodobně hrát nebude. „Bond zůstane Bondem, ale 007 bude žena," tvrdí zdroje Daily Mailu z natáčení a teprve v kinech se asi dozvíme podrobnosti. Jamese Bonda si ale opět zahraje Daniel Craig (51). Ten je ostatně i s jmenovanou kolegyní vidět na fotografiích z natáčení.

VIDEO: James Bond ve filmu Spectre

Video
Video se připravuje ...

James Bond ve filmu Spectre Youtube/BPŽ

Fotogalerie
34 fotografií