Zvířata prý vycítí dobrého člověka, alespoň tohoto hesla se snažil držet herec Pavel Liška, když v bývalém vojenském prostoru narazil na skupinu několika divočáků. Ty vogo, to neuvěříte! Jedu na kole bývalým vojenským prostorem a najednou si to ke mně ženou divočáci. Ale i s mladýma, což není žádná pr*el! Důležitý je nepanikařit,“ napsal na instagram herec, jenž je proslulý svými rolemi pomalejších jedinců.

Potkat ve volné přírodě hned několik divočáků není žádná legrace, a jak říká Liška, důležité je zachovat chladnou hlavu. „Normálně přišli až k cestě. Mají mladý a mohli by zaútočit. Prý vycítí dobrého člověka. Jdi pryč, jdi pryč, já jsem dobrej. Tohle se mi nemělo stát. Ne každému se tohle poštěstí,“ prohlašuje Liška ve videu. 

Téměř stoický klid a hercova odvaha je obdivuhodná, ovšem kdo se podívá až do konce videa, zjistí, že ho před skupinkou divokých zvířat chránil plot. Liška si tak ze svých fanoušků na instagramu pořádně vystřelil. Trefně to pak v komentářích okomentoval Liškův herecký kolega a stand-up komik Lukáš Pavlásek (40). „Divočákům lišky nevadí.“ 

VIDEO: Pavel Liška se nestydí: Ukázal se nahý! Máme záběry!

Video
Video se připravuje ...

Pavel Liška se nestydí: Ukázal se nahý! Máme záběry! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
64 fotografií