Společnost na cestách jí totiž dělá syn Kristián (11). „Chceme si to spolu užít jako máma se synem. Budeme cestovat a poznávat,“ řekla Blesk.cz Gábina Partyšová, která s dospívajícím chlapcem zamířila na Floridu, kde po dobu manželství s Josefem Koktou (62) vlastnili dům. Ten po rozvodu prodala, ale i tak tam má spoustu přátel, které jistě navštíví.

Moderátorka velmi ráda sportuje a vede k tomu i syna. Pravidelně oba zavítají do fitka, kde si dají do těla. „Ráda se hýbu i na dovolené a mám skvělého parťáka,“ okomentovala fotky z posilovny Gábina.

Ta se loni rozvedla s druhým manželem, miliardářem Danielem Farnbauerem (41) a dlouho byla sama. Ale na letošním filmovém festivalu přiznala, že už přece jen někoho má. Ano, je to tak, jsem zamilovaná a šťastná. Ale zatím o něm nebudu nic prozrazovat, mám trochu strach a zase tak dlouho spolu nejsme,“ dodala Partyšová, která se ani po dvou nevydařených manželstvích třetímu nebrání. „Proč ne, kdyby si mě chtěl vzít, tak bych ne neřekla,“ usmívá se moderátorka.

VIDEO: Gábina Partyšová přiznala chlapa! Třetí svatba? Proč ne, nebrání se moderátorka

Video
Video se připravuje ...

Gábina Partyšová přiznala chlapa! Třetí svatba? Proč ne, nebrání se moderátorka. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií