Je to trapas, ke kterému dojde velice snadno. Příliš vytažené legíny, příliš malé spodní prádlo, neobratný pohyb, který vede k zaříznutí látky „tam dole“… a to, co by mělo zůstat skryto jenom pro oči vašeho partnera, je vystaveno všem na odiv. Zářezy v kalhotkách se pochopitelně nevyhýbají ani celebritám, a u některých má člověk málem až dojem, že to dělají naschvál. Například rebelantská zpěvačka Miley Cyrusová (26), čokoládová kráska Rihanna (31) či Sarah Hardingová (37), co tak ráda vystupuje v upnutém latexu.

Na rozdíl od nich se v šoubyznysu nacházejí i dámy, které tak trochu nemají na vybranou: Například když na předváděcí molo vynesou spodní prádlo. Ne vždy jsou nejnovější kolekce uzpůsobeny „cat walku“ – a potom po pouhých pár krocích dojde k takovému velbloudovi, že se pánové v prvních řadách musejí zákonitě orosit, jelikož tady už rozhodně není moc prostoru pro fantazii. Své o tom ví například kráska Miranda Kerrová (36) nebo Shanina Shaiková (28). A plavky? To je kapitola sama pro sebe!

Na přehlídku zářezů zahraničních hvězd se můžete podívat do naší galerie, a budete-li hledat dostatečně pečlivě, naleznete mezi nimi ukryté i dvě české krásky...

Fotogalerie
48 fotografií