Recepty na grilované maso

Máme pro vás ty nejlepší recepty na grilované maso. Jak připravit steak, krkovičku, panenku, špízy nebo třeba pstruha? S našimi tipy na grilování si letošní sezonu užijete na sto procent.

Nejlepší marinády na gril

Pokaždé jiné, ale vždycky šťavnaté, křehké a s nezaměnitelnou chutí. Takové bude maso s našimi marinádami na gril. Vyberte si tu, která vás nejvíc osloví, nebo je vyzkoušejte všechny. Vždyť grilovací sezona je dlouhá!

Grilovaná zelenina

Chcete mít na grilovačce i něco lehčího? Máme pro vás ty nejoblíbenější recepty z cukety a lilku. Ochutnejte  grilovanou cuketu s česnekem, mozzarellou, plněnou mletým masem anebo ji připravte v alobalu. Nestíháte? Potřebujete rychlý recept na grilovaný lilek.

Sýry na gril

Které sýry jsou nejlepší na grilování? Vyzkoušejte středomořskou lahůdku Halloumi,  oštěpek, který vyniká lehce zauzenou chutí, a nebo  klasiku v podobě hermelínu. Každý je jiný, ale všechny chutnají skvěle právě na grilu. Ochutnejte naše recepty. 

Grilovaná kukuřice

 Grilované kukuřičné klasy jsou skvělou přílohou k masu, vychutnat si je ale klidně můžete i samotné. Máme pro vás dva osvědčené recepty a pár praktický tipů, co udělat s kukuřicí ještě předtím, než se pustíte do grilování.

Brambory v alobalu

V kuchyni se dá z brambor udělat celá řada příloh i hlavních jídel, věděli jste ale, že s nimi můžete kouzlit i na grilu? Připravit se dají na mnoho způsobů. My pro vás máme recept na brambory s rozmarýnem a slaninou, připravované v alobalu.