Karel Janeček, který prochází komplikovaným rozvodovým řízením, o své stále ještě manželce Mariem Mhadhbiové (35) hovoří jako „budoucí bývalé“, cítí se, že je s ní již „vnitřně rozvedený“. Vztah s éterickou Lilií Khousnoutdinovou je pro něj prý nyní tou jedinou správnou cestou. Koneckonců s tmavovlasou kněžkou má maličkou dceru Isabellu (1) a vzájemnou lásku dávají neustále najevo. Třeba zásnubami, k nimž došlo počátkem července v katedrále Máří Magdalény na jihu Francie.

S přáteli a rodinnými příslušníky radostnou událost ale oslavili až nyní. „Triple impact - trojitá oslava narozenin Lilie, mých a našich zásnub. Vyšla v pátek na svatou Annu přesně na moje narozky. Jsem šťasten, že s touto ženou mohu tančit životem,“ svěřil se na sociální síti nejznámější český miliardář a dojemné vyznání doplnil celou řadou snímků z oné párty. Všechny fotky vypadají jako reklama na dokonalé štěstí, kterou Lilia samotná nazvala „oslavou života“.

Janeček a jeho půvabná snoubenka si na nich hledí do očí, tu spolu tančí, tady se něžně dotýkají čely a jindy zase vedle sebe jen tak stojí, a přestože Janeček má v ruce mikrofon a celou akci pravděpodobně moderuje (anebo sděluje hostům něco důležitého), ona vedle něj bez sebemenšího zaváhání kojí své dítko. „Kojení je z mého pohledu jeden z nejkrásnějších darů, které tady můžeme prožívat,“ svěřila se vzápětí na svém instagramu i Lilia, již se podařilo uhnat jednu z nejlepších a nejnepolapitelnějších partií v České republice.

U příspěvků jim všichni vesměs přejí dlouhotrvající lásku a oceňují krásu exotické Lilie, jejíž kořeny sahají až do Magnitogorsku v Rusku. I tak se mezi všemi těmi pozitivními komentáři našel jeden rýpal: „To chcete kandidovat na prezidenta, že teď tak vystavujete svoji monogamii?“ ptal se Janečka jistý uživatel facebooku, čímž narážel na fakt, že až donedávna miliardář zuřivě propagoval bigamii. Než se v jeho životě objevila ta pravá žena, s níž se hodlá (patrně a snad definitivně) usadit, stihl zlomit nejedno srdce a zplodit nejednoho potomka…

VIDEO: Karel Janeček a jeho Lilia: Hodně lásky, vnitřní rozvod a hurá na Kamčatku!

Video
Video se připravuje ...

Karel Janeček a jeho Lilia: Hodně lásky, vnitřní rozvod a hurá na Kamčatku! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
64 fotografií