Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Letní rande podle horoskopu: Pro Berany adrenalin, pro Lvy divadlo

/
  • ...
    ... (profimedia)
    29. července 2019 ● 11:50

    Léto je ideální doba pro randění. Máte nový objev a nevíte, jak zaujmout? Zkuste to podle horoskopu. 

  • 1.

    Beran


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vezměte své Berany na závody aut nebo na dostihy a uvidíte, jak si to užijí. Konkurenční sporty tyhle horké hlavy skutečně zapálí, protože se ztotožňují s tím, kdo je v čele. Rádi vám taky poradí, na koho vsadit.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Býci milují jídlo, takže je zatáhněte na farmářský trh a máte vystaráno. Ochutnávejte, nechte si nalít skleničku vína, nebo pálenky, vymýšlejte recepty. Býci budu v sedmém nebi.

  • 3.

    Blíženec



    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Blížence baví pestrost. Jakékoli hřiště nebo zoo je dobrý tip. Pak  je vezměte na nezdravé jídlo a nebuďte otrávení, když budou často koukat do svého mobilu. Jsou prostě trochu roztěkaní.

  • 4.

    Rak


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Raci milují pohodlí domova, tak proč nepřipravit večeři u vás doma? Grilování na terase by bylo je trefa do černého. Najděte nějaký pěkný film, který je nabudí, ale nebuďte se příliš agresivní hned při prvním rande. Chvíli jim trvá, než se dostanou do tempa.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vezměte Lva do divadla. Vyfikněte se a Lvovi pochvalte jeho model. Je jedno, že není nijak zvláštní, Lvi milují pozornost. Po představení vyslechněte jejich zasvěcené názory na kvalitu herců.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pannu můžete pozvat vlastně kamkoli, ale dodržte několik pravidel.  Místo by mělo být na úrovni, zrovna tak jídlo a společnost. Ne drahé, ale rozhodně ne divoké. A nezapomínejte, že Panny jsou praktické, například budou chtít jít spát v rozumnou hodinu, pokud musí vstát brzy ráno.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Každé město má v létě veletrhy umění a řemesel - ideální místo, kam můžete vzít milovníka umění Váhy. Budou „ooh“ a „aah“ nad všemi úžasnými výtvory. Pak je vezměte do nějaké umělecké hospůdky.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Štíra vezměte do muzea, nebo starožitnictví. Buďte připraveni, že tam strávíte hodně času. Štíři mají rádi starožitnosti s temnou minulostí (často je shromažďují) a mohou strávit hodiny rozhovorem s majitelem obchodu o historii každého kusu.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vypravte se na vodu na loďce nebo šlapadle a poté si u řeky užijte bohatý piknik. Mezi další skvělé nápady patří horolezecká stěna, sportovní rybolov nebo veletrh. Jen se ujistěte, že rande strávíte aktivně a venku. A nedivte se, když Střelec dorazí se zpožděním a s krosnou.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Tyto vznešené duše chtějí vidět a být viděny na nejlepších místech, takže si rezervujte místo ve stylové restauraci. Nebo vezměte svůj objev na firemní piknik, a buďte si jisti, že vám neudělá ostudu.  Nezapomeňte se pěkně obléct – dají na kvalitu - a dorazte včas.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vodnáři potřebují vědět, že sdílíte jejich ideály a budete s nimi spolupracovat. Nebojte se, že vaše rande nebude dost romantické. Vodnáři často vypadají spíš jako přátelé než milenci a tak se jim to líbí - samozřejmě dokud se nedostanou do ložnice.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vezměte své Ryby na pláž. Pokud v blízkosti není žádná pláž, vydejte se do bazénu. Řekněte jim, jak úžasně vypadají v plavkách. Naopak se vyhněte delfináriím a zoo, Ryby situace zvířat zbytečně dojímá.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz