Dokonce i lidé, kteří se o módu příliš nezajímají, znají dnes tváře nebo alespoň jména sester Hadidových: Gigi a Bella. Řadí se totiž mezi nejžádanější modelky světa a jejich instagramové profily čítají na desítky milionů followerů. V těchto dnech si krásné dívky užívají pohádkovou dovolenou na ostrově Mykonos a všichni paparazzi v okolí mají žně.

Místo toho, aby zde Gigi s Bellou slavily narozeniny starší sestry Alany (34), což je prvotní důvod jejich pobytu v Řecku, jsou spíše k vidění na pláži, kde nejenom chytají bronz, ale i dovádějí v moři a drandí na vodním skútru. Všem na odiv tak dávají úctyhodnou sbírku bikin, kterou si s sebou do Evropy přivezly, a především svá perfektní tělíčka.

Přestože jsou Bella a Gigi Hadidovy ještě poměrně mladé, mají za sebou úctyhodnou kariéru. Obě propagují luxusní prádlo značky Victoria's Secret, staly se módními ikonami a mezi jejich kamarádky se počítají například Kendall Jennerová (23), jedna z klanu Kardashianových, manželka Justina Biebera (25) a modelka Hailey Baldwinová (22) či zpěvačka Taylor Swiftová (29).

Zatímco Gigi se v módním průmyslu pohybuje už řádku let, Bella se proslavila až poté, co si nechala plastickými chirurgy notně poupravit tvář. V minulosti totiž trpěla depresemi a pocity méněcennosti vedle své krásné a úspěšné sestry.

Postavy však mají obě mladé ženy skutečně záviděníhodné a je velice těžké rozhodnout, která z nich je vlastně přitažlivější. Ony samotné prý porovnání nenávidí, proto nejspíš bude posouzení na vás. V galerii naleznete celou řadu fotek těchto přitažlivých dívek…

VIDEO: Sexy Bella Hadidová

Video
Video se připravuje ...

Bella Hadidová Instagram.com/bellahadid/BPŽ

Fotogalerie
50 fotografií