Sympatické herečce Silvii Petöové známé ze slovenské Ordinace se stala osudnou rakovina prsu, s níž léta bojovala. Potají. O jejím těžkém boji nevěděli ani herečtí kolegové, pouze její nejbližší rodina – přestože i před svým vlastním synem údajně zdrcující diagnózu dlouho tajila. Petöová zkrátka vždy patřila mezi uzavřené celebrity, které si média do života příliš nepouštěly, a své soukromí si pečlivě střežila. Dokonce ani na společenské akce nebrala jako doprovod svého syna Filipa, který jí byl v těžkých chvílích velkou oporou.

Výjimku učinila pouze dvakrát, a to když byl na světě pouhých pár měsíců a zazářila s ním v časopise Slovenka (fotkou z titulní stránky se ostatně Petöová chlubila i na svém facebookovém profilu), a podruhé, když měl chlapec zhruba pět let a vypadal jako malý blonďatý andělíček. Tehdy se jeho fotky objevily v celé řadě zahraničních novin a lifestylových magazínů.

Nyní je z malého Filipa už dospělý mužský, má za sebou maturitu a podle serveru Plus Jeden Deň patřil po dobu studia mezi šikovné a talentované žáky. Dlouhé blond kadeře mu sice nezůstaly, zato z něj ale vyrostl pořádný sympaťák. A dokonce je své mamince docela podobný!

Filip nyní po Petöové zdědí i nemovitosti, které krátce před svým skonem zakoupila v centru Bratislavy. Herečka, která vystupovala například ve Slovenském národním divadle a zahrála si i v oblíbených seriálech Ordinácia v ružovej záhrade či Kolonáda, totiž do poslední chvíle věřila, že nad svou těžkou nemocí zvítězí, a proto měla do budoucnosti velké plány. „Silvia před časem koupila dva byty. Chtěla toho ještě hodně stihnout, byla velmi mladá,“ prozradil deníku Nový Čas zdroj z jejího okolí. Osud však nakonec rozhodnul trochu jinak...

 

Fotogalerie
26 fotografií