Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Když v Jablonci zaprší, primátorova nahá žena občany potěší!

Aktualizováno -
2. srpna 2019
07:39
Autor: chal - 
1. srpna 2019
18:40

Primátor Jablonce Milan Kroupa (45) na své voliče vytáhl těžký kalibr. Tedy spíš jeho manželka. Severočeský politik se na svém facebookovém profilu pochlubil odvážnými fotkami své choti, která své intimní partie zakryla deštníkem. Nepovedlo se jí to však zcela a jabloneckým voličům se tak naskytl pohled i na to, co mělo jejich očím zůstat skryto.

Zapomeňte na legendární fotku Zdeňka Škromacha z jeho zahradního bazénku. Jablonecký primátor a podnikatel Milan Kroupa se možná nechal jinými politiky inspirovat a na sociální síti také sdílel odhalené fotografie z dovolené. „Operaci Odvaha“ však pojal po svém. 

Jablonecký rodák nafotil sérii lehce erotických fotek z dovolené. Hlavní roli na nich však nehraje politik, ale jeho manželka Marcela, instruktorka fitness. Kroupa ji na snímcích s hrdostí ukázal bezmála v celé její kráse.

Politikova manželka na fotografiích odhalila to, co bývá vyhrazeno jen pro ty správné oči, a zapózovala úplně nahá. „Když zaprší…,“ napsal k příspěvku hrdý manžel. Sympatická blondýnka na většině fotek své intimní partie dokázala skrýt pod červeným deštníkem, v jednom případě se to však nepovedlo. 

Žádný z uživatelů facebooku, na kterém je zobrazování nahého lidského těla zakázáno, si na to podle všeho nestěžoval a fotky byly volně ke zhlédnutí ještě několik dnů po jejich zveřejnění.

Primátorova žena si za odvážné pózování vyslechla řadu zasloužených pochval. „Fotky jsou super. Máco, klobouk dolů, jsi kočka,“ napsala Andrea P. Souhlasila s ní i Martina K.: „Foto úžasné a Máca je opravdu moc nádherná“.

cocumysvole ( 7. srpna 2019 17:31 )

No co? Je hranatá ale jinak ještě ucházející kůstka. A ti co tady píšou že je škaredá tak jenom závidí. Kdovíco mají doma.

Ocicko ( 3. srpna 2019 07:49 )

Jak se může tohle někomu líbit. Je tlustá a ještě k tomu ošklivá.

illenne ( 3. srpna 2019 01:58 )

ivoadler Ta vaše prudká inteligence nebude zase tak žhavá , když se vám líbí nahé fotografie paní primátorové a hlavně na veřejném místě .

ingmarie ( 2. srpna 2019 17:40 )

Když už tedy musí ukazovat nahatou manželku tak proč neukáže i svoje nahý fotky. Ať to není jednostranný

ivoadler ( 2. srpna 2019 16:23 )

No no, abyste se kvůli nahotě nepos... Já jsem prudce inteligentní, ale takovéhle fotky mě nemůžou rozhodit. Jen houšť a větší kapky.

Zobrazit celou diskusi